Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (345)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

"Hele, seber si svoje módní hadry a hedvábný slipy a vrať se do Disneylandu!" Věřte nebo ne, ale byly doby, kdy v akčních scénách bylo opravdu něco vidět, střihač nejel na speedu a zpomalovačky vypadaly skutečně cool. Žádný dráty, za to oku extrémně lahodící choreografie plná potu a krve. Na to, kolik je tu rádoby expertů na oldschoolovou akci, je ale trochu podivné, s jakou všeobecnou oblibou se tu do téhle klasiky kope (inu, stádečku zvonečky, čest výjimkám!). Příběh není o nic řidší než v případě uctívaných Expendables, má to spád, hromadu luxusních hlášek, záporáky jak ze slabikáře a mraky školených komparzistů na odstřel. Možná ze mě mluví jen infantilní duše milovníka full-contactu, ale tahle prostá, leč značně výbušná symbióza USA/Hong-Kong vážně nedopadla vůbec špatně. A Van Damme se s tím vším (a vlastně taky sám se sebou) popral skvěle. A teď mě kamenujte dle libosti. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Seber si svoje módní hadry a hedvábný slipy a vrať se do Disneylandu." Nostalgických vandammovek mám rád několik a tahle vždycky patřila k mým nejoblíbenějším. Nikoli proto, že by Van Damme dokázal svým charakterním herectvím dokonale odlišit Alexe od Chada, protože na to stačí účes, ale proto, že jeho roznožky mě nikdy neomrzí, že naivní mafiánský příběh v béčkovém světě bez obtíží funguje, že Corinna Everson nádherně škrtí stehny a zejména pro způsob, kterým dokáže zjizvený sympaťák Bolo Yeung házet sudy. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na Van Damme -ho to ma pomerne slusny scenar, reziser Sheldon Lettich taktiez vyzera, ze sa do filmu vyzna /dokaz v podobe Double Impact/. Aj ked Van Damme moc hrat nevie, a dejova linia je slabucka, chvalim perfektne akcne sceny, zaporaka Bolo Yeung-a a orientalne prostredie. Zral som to ako decko a zerem aj po 12 - 15 rokoch. Hodnotim ako celkom chutne filmove zradlo 84 % ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Pořádně nevím proč, ale trik s dvojením herců a hraním dvojčat byl na začátku devadesátek velmi populární. vyzkoušel si to Jean a o rok později i Jackie. Oba vždy s důrazem na protichůdnost postav, které ve filmu hráli. Zpětně nutno dodat, že Jackiemu se jeho počin povedl lépe. Jeanův kousek je ale pořád velmi dobré akční béčko ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Posranej Chad" V režiserské tvorbě S.Letticha patří Double Impact a Mistr neznámého boje k tomu vůbec nejlepšímu, co kdy natočil!! "Dvojitý" JCVD jednou v hedvábných slipech, podruhé v drsňáckém balóňáku?? Proč ne? Van Damme zde dokazuje, že zahrát i dvě protichůdné role "najednou" jde! Je mu věřit každé slovo včetně otoček, loktů, hlaviček a dalších kopanců. Naprosto skvělá kamera a choreografie akčních momentů včetně zpomalených záběrů na detail a vůbec nejlepší záporák všech Van Dammovek Bolo Yeung, kterému uškodil fakt, že při natáčení jeho závěrečné scény s JCVD to chtěl mít Sheldon Lettich rychle za sebou! PS: Vůbec nejlepší dabing v podání Jirky Pomejeho ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu si zahrála svou první zápornou roli šestinásobná Ms. Olympia v kulturistice Cory Everson. (JARDAHONDA)
  • Van Damme se podílel i na námětu a scénáři. (Eldrick)
  • Tento snímek se natáčel od 4. listopadu do 30. prosince roku 1990 zejména v bývalé britské kolonii Hongkongu. Dále se točilo v kalifornských městech Santa Clarita a Los Angeles. (Trajektt)

Reklama

Reklama