Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Seriál je celkem průměrná americká propagační sračka, mnohem zábavnější jsou jeho fanouši. Třeba tenhle DJ Laky, který se pustil do psaní a vypadlo mu z paličky skoro až vyznání : "Podle mě nejlepší seriál, který jsem za poslední dobu vyděl. Hlavně nejlepší herec co hraje Gibse a Dinozá. Ty jsou podle mě nejvtipnjší. Dávám 100%." No není to roztomilý? ()

Reklama

činta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Na konci předchozí epizody Schůzka (2017) sami tvůrci nevěděli, co vymyslí pro tuto epizodu, a tak měsíc před natáčením epizody hercům Seanovi Murraymu (Timothy McGee) a Marku Harmonovi (Leroy Jethro Gibbs) zavolali z produkce: „Neholte se. Máme nápad. Myslíme si, že víme, co uděláme. Neholte se.“ (Katka189)
  • Cote de Pablo (Ziva David) odmítla na konci této sezóny prodloužit smlouvu, a tak její postava Ziva David jako agentka NCIS skončila. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama