Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 151)

golfista 

všechny recenze uživatele

Vynikající, velmi napínavý a překvapivý thriller s hororovými prvky. Fantastická kamera s bezchybnou režií dokáží navodit atmosféru několikanásobně tíživější, než hektolitry krve. Pokud bych mohl přirovnat, pak snad k Šestému smyslu, ale váhy na straně "The Others" ! Nejen kvůli výborné Nicole Kidman. Rozhodně si nenechte ujít ! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Alejandro Amenábar 1. The Others [2:24] ,2. Wakey Wakey [1:44] ,3. Old Times [3:25] ,4. They Are Everywhere [2:35] ,5. Reunion [1:06] ,6. Changes [1:37] ,7. I Do Believe It [3:15] ,8. Charles [1:46] ,9. Communion Dress [1:21] ,10. No Curtains [2:48] ,11. Give Me the Keys! [1:32] ,12. The Attic [1:47] ,13. Sheets and Chains [5:49] ,14. A Good Mother [5:42] ,15. End Credits [4:10], ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ať žijí duchové 2 aneb každý den, každý den, k svačině, jedině, Amenábarův horor s Pyrenejí.. Šestý smysl naruby je tvořen jednoduchými prostředky, potemnělou atmosférou a překvapivou pointou postrádající však vzhledem k předchozímu ději lehkost. Já, jakožto další místní všeznalý odhalovač point, jsem již asi po deseti minutách bez problémů poznal, že dávno mrtvý je…, ten vzor okenních závěsu a nedivím se, že je ti druzí pořád odtahovali. Kidman jako lehce šáhlá maminka přesvědčivá a já bych jako ochranu před ní asi zaminoval vstup k dětem do pokojíčku.. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších hororů s několika famózníma lekačkama. Jedinej problém pro zkušeného diváka může být jinde už stokrát provařená pointa. Já to viděl poprvé někdy před deseti lety, jako hororová tabula rasa jsem pointu nečekal a celý film si neskutečně užil. Zbožňuju režiséry, co umí vyvolat atmosféru strachu jenom svými režijními schopnostmi a nepotřebují si pomáhat lacinými berličkamy... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $96,522,687Tržby Celosvetovo $209,947,037 ║ prvý krát keď som to videl v TV tak ma to nejak zvlášť nebralo, kdež to už taká blu-ray projekcia cez video projektor z kvalitnou repro sústavou domáceho kina je úplne iné kafe, nakoniec uznávam pôsobivá ducharina /80%/ ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Film začíná tak, že Grace (Nicole Kidman) čte dětem pohádku a slyšíme její hlas, jak říká: "...sedíte pohodlně? Tak tedy začnu." Těmito slovy začínal rozhlasový program rádia BBC pro děti "Listen with Mother" ("Poslouchejte s mámou"), který byl vysílán mezi 16. lednem 1950 a 10. zářím 1982. Úvodní znělka začínala slovy: "Tak děti, sedíte pohodlně? Tak tedy začnu." (HappySmile)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama