Reklama

Reklama

Charles Tuttle má perfektní kancelář se skvělým výhledem na město. Jako partner advokátní kanceláře budoucího tchána právě dosáhl vrcholu své nedlouhé kariéry. Dobromyslný Charlie je skutečně presvědčený, že tohle všechno ho spolehlivě ochrání před nepohodlí života. Jenže nechval dne před večerem... Profesionální úspěch se ukáže být iluzí a z ženy, o jejíž ruku se uchází, se vyklube hloupá husa. Na druhé straně ale zjistí, že nic nezpůsobí takovou rozkoš, jako revolverem rozstřílet záchodovou mísu - snad kromě erotických eskapád s podmanivou blondýnkou na těsné posteli v obytném přívěsu. A všechno začne jednou rutinní služební cestou do bohem zapomenutého městečka kdesi v nevadské poušti... (Intersonic)

(více)

Recenze (33)

Derek 

všechny recenze uživatele

videl som to dost davno tak mozno moje hodnotenie nie je uplne objektivne, ale je sposobene faktom ze som to pozical z videopozicovne na zaklade ceskeho nazvu filmu (ktory doloval z popularity jeffa danielsa a dumb and dumber) a ocakaval porciu podobnej uletenej zabavy, bola to vsak absolutna nuda... ()

BlueNeon81 

všechny recenze uživatele

Český distribučný názov je síce fail (mal nejak zabezpečiť úspech u nás málo známeho Jeffa Danielsa a pripomenúť, že "zahviezdil" v Blbý a blbší), ale inak je film veľmi milá komédia s prvkami romantiky, bez žiadných sprostostí a primitívností. A Charlize Theron je v tomto filme.... fúúúúúha, sexi kosť z prívesu. :) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k významu českého názvu, je už asi jen pár filmů, které by to dokázaly.. Vtip brutálně zavražděn 98 bodnými ranami a kdybych alespoň na chvilku věřil, že tam byl nějaký scénář, tak bych to považoval za vraždu úkladnou. Sledujíc to metafyzické trápení v obývacím pokoji, mé tělo nejdříve opustil duch a pak gauč opustilo i samotné tělo. Jestli to tělo při odchodu prohodilo vázou televizní obrazovku tím pádem netuším, ale vůbec bych se mu nedivil.. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice moc nechápu, proč Jonathan Lynn natočil v podstatě jen takovou kopii filmu Můj bratranec Vinny, ale musim uznat, že i tahle kopie má něco do sebe. Michael Richards v roli falešnýho advokáta a Rip Torn v roli jeho klienta jsou zábavná dvojka. Jeff Daniels mi tam naopak nějak neseděl a přišlo mi, že dostal zbytečně moc prostoru. No možná by se z filmu dalo tak 15-20 minut vystřihnout a vůbec by to nebylo na škodu. Jinak Stiflerova máma vám objasní, že když jíte čkokoládu, jste v podstatě na drogách. 65% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady trochu zklame snaha českých distributorů přiživit se na Danielsově slavné komedii. Přitom to tenhle film nemá vůbec zapotřebí. V komentářích hojně zmiňovaného mého bratrance Winnieho jsem neviděl, tak míru obšlehu nemohu posoudit, ale Ještě blbější mě příjemně pobavil. Charlize Theron může mít fakt skvělou postavu (nijak nezpochybňuji, že ji má) ale v tomhle filmu jí stejně budete koukat jen na nádherný úsměv. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama