Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh jen na to že je tak dlouhý, je svým způsobem dost nudný. Sexy Angelina je asi tím jediným, co mě zde zaujalo a kurňa postelová scéna s Banderasem je pomalu to jediné, co si při vzpomenutí na tento film po čase vybavím. Mělo to být hlavně o emocích, ale ty neměly tu správnou chemii, aby více zafungovaly, no a hlavně již zmíněný příběh není nějak extra záživný. Těch několik „zvratů“ to moc nevytrhlo, když omáčka okolo byla značně nedochucená… ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No, upřímně řečeno, zas tak hrozný, aby se to dalo přirovnávat k telenovelám, to zase nebylo. Čímž neříkám, že to nebylo dějově přiblblý a logicky děravý. Ze začátku to vypadalo na romantickou selanku, poté jsem se dočkal několika zajímavých zvratů a ve scéně na konci ("On je mrtvý. On potřebuje doktora.") jsem se cynicky bavil, jelikož jsem si vzhledem k absurditě scény připadal jako při sledování skeče od Monthy Python. Při krásně přiblblé scéně s jedem jsem si zase vzpomněl na Maryšu a její kafe. Cynicky jsem se pobavil a tak nemůžu říct, že bych byl zklamaný. ()

Reklama

bittersweet 

všechny recenze uživatele

Příliš detailní záběr na "smyslné" rty Angeliny Jolie hned na začátku mě celkem vyděsil. Poté jsem se vpravila do příběhu, ze kterého jsem byla pravidelně vyrušována její zpovědí ve vězení. Příběh odsýpá a náhlé zvraty, kterými se odchýlí od vámi předpokládaného pokračování příběhu hodnotím pozitivně. Ovšem happyendový závěr filmu ruší celkový dojem. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Teprve až dodatečně jsem zjistil, že režisér Cristofer natočil snímek Gia, který se mi moc líbil... Nic jsem popravdě nečekal (snad jen odhalenou Angelinu.) Ty scény byly docela funkční, nefunkční se mi jevily dialogy, částečně jednání postav nebo docela snadno odhadnutelné dějové zvraty. V podstatě jsem tedy dostal to, co jsem čekal... ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)
  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)

Reklama

Reklama