Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No teda...čím je Seagal tlustší a starší, tím větší sračky točí...navíc je zajímavé, jak se to snaží uměle vykompenzovat tím, že kolem sebe má jen samá herecká polena. No dobře, asi vyžral skoro celý rozpočet filmu :) Ostatní herci jsou tu stejně jen do počtu a taky proto, aby mohli umřít (něco jako vývoj postav tu není radno hledat). Steven si v každé scéně dme břuch a trousí tvrďácké hlášky...whatever. Co mě ovšem hodně štvalo.....no jednoznačně to "bílé blikání" v závěrečných "akčních" scénách....dělalo se mi opravdu nevolno a zvažoval jsem žalobu za ublížení na zdraví....ale pak jsem si řekl, že Keusch by mi maximálně vysolil dvě kila na dřevo...tak jsem se na to vysral. Ta jedna hvězdička je za dvě skvělá auta, která Steven osedlal (Hummer H2 a Lincoln Navigator...aspoň v něčem má dobrý vkus) a za krev (když má stříkat...tak stříká...ta krev). Pan Seagal by měl místo hraní v každém béčku (teď tu máme akční scifárnu...příště to bude erotický thriller...NO WAY!) raději drapnou kytaru a zpívat country songy (slyšel jsem, že tam mu to alespoň žerou staří honáci a babičky typu lady Sue). Na tohle se fakt nedalo dívat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická seagalovka o pomstě, tentokráte likvidace jedné úderné jednotky. Seagal drsný, klidný a nepřemožitelný. Ostatně jako vždy. Několik svých tvrdých ran uštědří, ale s ohledem k jeho postavě je to spíše proto, aby se neřeklo. Za něj se tu perou jiní. Seagal už teď raději drží v ruce zbraně. Příběh není špatný a pro videofilm dostačující. Celé to vyznívá jako thriller, ale to se mění krapet delší akční jízdou na konci. Dočkáme se i souboje samotného Seagala a teď pozor, s mladým sexy děvčetem. Je to však tak pitomě nasnímané, že z toho není vidět takřka nic. Ještě že to moc dlouho netrvá. Ne, po akční stránce tohle pecka rozhodně není. Spíše ostuda. A není těžké uhodnout pro koho. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Seagal je bezesporu výborným hercem,ale tento snímek však není výborný.Jeho filmy už některé nejsou až tak dobré a kvalitní.Tento snímek ujde a je zde sice sem tam i akce a napětí včetně bitek a šarvátek.To je však pro tento film trochu málo...Akci zde kazí trochu slabší scénář,ale délka tohoto filmu je tak akorát dobrá.Sekundující herci se zde také snaží...Dávám tomuto filmu 2 hvězdy a 40 procent.Třeba se Steven Seagal časem trochu zlepší.Na to,že je mistr v taekwondu a herecký profesionál tento snímek není nejlepší,ale zase tak velkou ostudu mu neudělá...Ujde to,ale mohlo to být alespon o něco lepší. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Ok a dost! Jako herce Stevena neberu, film byl total brutal propadak. Ale jestli jeste nekdo rekne o Stevenovi ze se neumi hejbat nebo ze je to uz starec, tak at se zamysli, co je proti nemu on. V soucasny dobe je to jeden z nejvetsich mistru Aikida a ja si ho velice vazim. To, ze tam nic moc nepredvete, neni jeho chyba, ale toho antitalenta Keusche... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, zkusím si teď zahrát na Michaela Keusche...: "Takže, dobré ráno všem. Kvůli mé pracovní vytíženosti máme na tenhle film tři natáčecí dny, takže se to snažte neposrat, zkusíme to sjet všechno na první točení. Do úvodní scény dáme pořádnej výbuch, to ty lidi přitáhne. Co?? To nevadí, že na něj padne půlka rozpočtu, říkám, že to přitáhne lidi, tak mi věř. Co chceš Stevene?? Seš blázen, ve tmě, nikdo nemusí vidět, že máš pupek jako těhotná hrošice, uklidni se, sedni si a připrav se, jo?? Výborně, příběh omotáme kolem úplně nové drogy a budeme jí říkat CTX, musí tam bejt to X, protože to dodává na tajemnosti. Oukej a děj pořádně zašmodrcháme, ať si diváci provětrají mozkový závity. Říkals něco, ty blbečku u tý kamery?? Nemám, kde bych vzal na stativ prachy, musíš tu kameru udržet v ruce, ale běda, jestli se to pak bude třást. Super, takže to bysme měli. Co zase se tam hlásíš, Stevene?? Co?? No na to zapomeň, žádný aikido sekvence, vždyť ti pak musíme udělat kompletní transfuzi krve po každý takový scéně. Nezapomeň, už ti není třicet, takže maximálně ti dám do ruky bouchačku, jo a vlastně mám pro tebe supermoderní nože, to si připevníš na zápěstí a budeš tím pak sekat v závěrečný scéně. Jo, ale bacha, kdyby ses chtěl rejpat v rypáku, ať si nerozřežeš ksicht. Souhlas, závěrečnou scénu uděláme v tý polorozpadlý hrobce, co stojí za mnou. A vy všichni z toho komparsu poslouchejte...Chci, abyste tam chodili cik cak a dělali, že někoho hledáte, je to jednoduchý, tak to snad zvládnou i takový vemena jako vy. Ježíšmarjá, co je Stevene?? No v žádným případě, musíme říct, že jsme ty sekvence zpomalili, nikdo nemůže vědět, že se takhle pomalu hejbeš ve skutečnosti. A prosím tě, udělej něco s tou bradou, dyť ti to visí až ke kolenům. Hele, ty magore, co támhle zase hulíš tu trávu, pojď sem. Tady máš paličky, bubínek a občas do toho bouchni, potřebujem mít nějakou hudbu do toho. Jo a ve finále, Stevene, odjíždíš autem a je to. Sfoukli jsme to. Díky kluci." (Dávám 20% za výbuch, jeden Stevenův vtípek a spoře oděnou finální zápasnici) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno