Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, zkusím si teď zahrát na Michaela Keusche...: "Takže, dobré ráno všem. Kvůli mé pracovní vytíženosti máme na tenhle film tři natáčecí dny, takže se to snažte neposrat, zkusíme to sjet všechno na první točení. Do úvodní scény dáme pořádnej výbuch, to ty lidi přitáhne. Co?? To nevadí, že na něj padne půlka rozpočtu, říkám, že to přitáhne lidi, tak mi věř. Co chceš Stevene?? Seš blázen, ve tmě, nikdo nemusí vidět, že máš pupek jako těhotná hrošice, uklidni se, sedni si a připrav se, jo?? Výborně, příběh omotáme kolem úplně nové drogy a budeme jí říkat CTX, musí tam bejt to X, protože to dodává na tajemnosti. Oukej a děj pořádně zašmodrcháme, ať si diváci provětrají mozkový závity. Říkals něco, ty blbečku u tý kamery?? Nemám, kde bych vzal na stativ prachy, musíš tu kameru udržet v ruce, ale běda, jestli se to pak bude třást. Super, takže to bysme měli. Co zase se tam hlásíš, Stevene?? Co?? No na to zapomeň, žádný aikido sekvence, vždyť ti pak musíme udělat kompletní transfuzi krve po každý takový scéně. Nezapomeň, už ti není třicet, takže maximálně ti dám do ruky bouchačku, jo a vlastně mám pro tebe supermoderní nože, to si připevníš na zápěstí a budeš tím pak sekat v závěrečný scéně. Jo, ale bacha, kdyby ses chtěl rejpat v rypáku, ať si nerozřežeš ksicht. Souhlas, závěrečnou scénu uděláme v tý polorozpadlý hrobce, co stojí za mnou. A vy všichni z toho komparsu poslouchejte...Chci, abyste tam chodili cik cak a dělali, že někoho hledáte, je to jednoduchý, tak to snad zvládnou i takový vemena jako vy. Ježíšmarjá, co je Stevene?? No v žádným případě, musíme říct, že jsme ty sekvence zpomalili, nikdo nemůže vědět, že se takhle pomalu hejbeš ve skutečnosti. A prosím tě, udělej něco s tou bradou, dyť ti to visí až ke kolenům. Hele, ty magore, co támhle zase hulíš tu trávu, pojď sem. Tady máš paličky, bubínek a občas do toho bouchni, potřebujem mít nějakou hudbu do toho. Jo a ve finále, Stevene, odjíždíš autem a je to. Sfoukli jsme to. Díky kluci." (Dávám 20% za výbuch, jeden Stevenův vtípek a spoře oděnou finální zápasnici) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pomsta je dvojsečná zbraň.“ Na béčkarskú seagalovku slušné. Prvá polovica Sily úderu obsahuje prekvapivo malé množstvo akcie, ale druhá je v podstate nonstop akčnou scénou, hoc nie bohvieako vydarenou. Potešia vsuvky, ktoré možno na prvý pohľad nevyzerajú dobre (Seagalov kamoš vyzerá ako tatko troch dcér, ktorý sa v nedeľu ráno zle zobudil a ako bonus zistil, že manželka zabudla kúpiť mäso na obed), ale sú realistické a Seagal sa vďaka nim zrejme niky nestane prezidentom USA (zabitie ženy). ()

Reklama

HChinaski odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů na kterém mé oko kdy spočinulo. Film pro opravdu silné nátury. Nemohl jsem dva dny spát a přemýšlel kdo může odsouhlasit podobný scénář do výroby. SS tomu dal opět na prdel...Jeho filmy z minulého tisíciletí se ve srovnání s jeho současnou tvorbou jeví jako oscarové majstrštyky. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Seagal je tu veliteľom tradične najlepšej špeciálnej jednotky aká kedy bola, ale na francúzskej ( akože, točilo sa zrejme v Rumunsku ) diskotéke mu ich zmasakruje jedna naspeedovaná ženština. Ide o to že záporáci majú drogu zvanú CTX ktorá mení ľudí na berserkov a chcú tou sračkou sfetovať celú dedinu. Lenže úprimne, čo im to bude platné proti obrovskému aikido hovädu v čiernom kabáte? Na začiatok pár výbuchov ktoré niečo sľubujú, lenže ďalej už sa to len motká nočnými ulicami, k tomu občasné vraždy, nejaké armádne komplotovanie a to najhoršie je keď sa Steven pokúsi o nejakú extrémne zle nasnímanú a zostrihanú akciu pri ktorej je obvykle vidno len stojaceho Seagala a padajúceho protivníka. Jediné čo by sa snáď dalo pochváliť, okrem striekajúcej krvi, bolo to prehadzovanie skrz steny, ktoré sú v Rumufrancúzsku z preglejky alebo z tehál bez malty. Vo finále nabehne komando do nejakej ruiny a tam dosť dlho pochodujú chodbami, postupne likvidovaný nafetovanými dedinčanmi. Nechápal som prečo je to mordovanie neustále doprevádzané svetelnými zášlehmi a nejakým hororovým syčaním, asi aby sa ľudia báli. ha, lenže to by museli ukázať nahého Seagala, ktorý je aj spoluautorom scenára. Sila Úderu je blbá a hnusne vyzerajúca... Seagalovka. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Možná nevím, co dělám, ale můžu to dělat celou noc.." ;) Tak tohle je opravdu síla !! Těžko říct, zda jsem už někdy něco podobného (ne)viděl.. Spíš neviděl, ono tu totiž v duchu rčení, že tma všechno skryje, hned z několika podstatných důvodů skutečně nic není vidět, jednak aby divák získal dojem, že Stevie aka těžkotonážní Wolverin neváží víc než ten Hummer, do něhož se málem nenasoukal, pak aby jeden nepostřehl naprostou absenci chorea rádoby bojových sekvencí, když nejdéle zjevně kucí a holky nacvičovali, jak co nejelegantněji projít zdí, a nejspíš i proto, že tuhle scifi žumpu Keuschova pomatená družina natočila za jednu jedinou noc.. Za úplňku nejspíš !! ;) Nemám pochopení pro hloupé příběhy, které se snaží vypadat zajímavě, ale stejně jsem byl, já hlupec, velmi zvědav, jak tohle jen může dopadnout.. A ejhle, titulky, a nejsem z toho vůbec moudrý !! Nezbývá než si to dát znovu !! Pokud se nabízí otázka, proč tuhle filmovou lobotomii podstupovat dobrovolně znovu, pak vězte, že ačkoliv jen těžko najdete řemeslně - A to naprosto po všech stránkách !! - diletantštěji a hloupěji natočený kousek, je to vlastně svým bizarním způsobem velmi zábavná podívaná.. Asi jako záběry z ukrajinské poslanecké sněmovny !! Myslím, že v rámci zdraví diváků by měl Štefan radši zůstat před ledničkou a ukázkový megatrapák Michael Keusch u toho svého focení !! Ačkoliv jak jinak by měl vlastně vypadat film od režiséra, co je napůl Němec a napůl Kanaďan.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)

Reklama

Reklama