Reklama

Reklama

Silent Night

  • USA Silent Night (více)
Trailer 1

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění. (spitr)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku pod javorovým listom na štedrý večer úraduje vrah v kostýme Santa Clausa, ktorý nepozná zľutovanie s nikým, kto má čo i len minimálne pokrivenú minulosť. Podarí sa miestnemu šerifovi a jeho dvom pomocníkom zastaviť jeho vyčíňanie? Tak primitívne dialógy, skutočne "inteligentné" kroky obecnej polície na čele s 80 ročným šerifom a jeho namakaných, retardovaných pomocníkov - tak toto nemalo CHYBU. Áno, áno - je to horor a na logiku by sa nemalo pozerať. Ale mne sa práve dnes chce. Pretože toto nie je horor o príšerách, duchoch, či upíroch. Tento snímok sa snaží od počiatku tváriť seriózne, a to je dôvod prečo tento snímok zahrabem pod hlbokú prehnitú zem. Chvála aspoň za to gore, no ja nie som natoľko skromný ako iní fanúšikovia hororu. Strata času – 30% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale tak, že jsou ty Vánoce, tak tu jednu hvězdu přihodím. Navíc, moc Vánočních Slasherů jsem neviděl a Silent Night má víceméně vše - nechybí nahota, pořádný záporák, který se s nikým nesere, šťavnatý Gore scény a pěknou vánoční atmosféru s koledami. Takže, co víc vlastně chtít ? Fájn relax. (520. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Takmer famózna vyvražďovačka. Najlepší diel série Silnet Night, Deadly Night a aj najlepší vianočný slasher celkovo. Dialógy občas nepríjemne zašuštia papierom, ale mordy sú perfektné, je ich veľa a sú v priebehu celého filmu. Režisér už v EXPERIMENT: ZOMBIE ukázal svoj talent, teraz konečne natočil film, ktorý má hlavu aj pätu a výborne využíva trademarky pôvodného filmu i moderné postupy... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud vás Otylý Sobomrd zahřeje o svátcích na duši plamenem hořícího benzínu místo dárkem, nepatrně vám to asi zkurví Štědrý den a pach škvařící se člověčiny nevyvětráte ani do Silvestra. Tento Vánoční speciál Míši Majera, který se ohákl do červeného a nalepil si bíbra z buničité vaty, vám docela zkurví i kterýkoliv z neštědrých dnů, protože pouze levně páběrkuje a parazituje na zašlé slávě osmdesátkových klasik. A tak jen nějaký otylý, psychopatický zmrd chodí devadesát minut po americkém či kanadském maloměstě a porcuje obyvatele tak, aby se vešli do fusekle nad krbem. Tisíckrát omleté, miliónkrát natočené téma, které v tomto podání těžce nudí a může zaujmout snad jen opravdu skalní funošky, co doma masturbují nad obrázky vyhřezlých střev a hrají si s myšlenkou, že by si někdy konečně vyšli mezi lidi. Třeba s hasičskou sekyrou a maskou Dominika Haška. Musím však připustit, že to pár zabijáckými inovacemi disponuje. Nevím, na které lékařské fuckultě studoval scénárista anatomii, a tak si jen mohu klást otázku, jakým Vánočním zázrakem se chlapovi vyvalí z huby hektolitry husté krve poté, co mu vrazíte do koulí deseticentimetrový srp. Je to snad opravdu Magická noc nebo mu vinou genetické anomálie narostl žaludek u stydké kosti či se snad u té vasektomie kousl do jazyka? Citoslovce úderu odpad z demolice!*)) Docela se divím, že se podobného prznění Vánoční atmosféry ještě nechytl nějaký vyspělý filmař ve zdejších luzích a hájích! On by takový bejby Chesus, podřezávající na Štědrý den obyvatele Nového Boru tupou maketou Betlémské hvězdy, mohl být totální hit. Ale musel by ho hrát Vojta Kotek a toho by asi Kučera nezaplatil. Takže suma sumců, pořád to byl daleko lepší horor než třeba taková Černá labuť, a tak jdu na totální, milosrdné maximum - jeden a půl zaokrouhleno nahoru. *)) Oživení komentáře pro zaryté křížovkáře. Náramně fickaná, lingvistická hříčka - Buch suť. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V televizi jsou to samý tzv. "Pohádkové Vánoce", a tak jsem se rozhodnul, že si svou sváteční atmosféru udělám i skrz několik vyloženě vánočních hororů. Silent Night byl jasnou volbou, neboť původní snímek se hodně povedl, a tak nějak jsem doufal v další zábavnou jednohubku. A dočkal jsem se. Smrtelně vážný tón je pryč, několik úmrtí mnohdy pobaví, jindy lehce znechutí, ale hlavní je, že kamera nikdy neucukne, a nechá diváka si dosyta užít všechny ty rozštípnuté kebule a jiné pochutiny. Santa je správně nekorektní, Malcolm občas slušně hlásí, blýskne se pár bradavek a sníh se rychle barví. Zkrátka dost oldschool slasher, ale já nadávat nemůžu, takže palec opatrně nahoru. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Z kostýmu Santu, ktorý má na sebe vrah, niekoľkokrát miznú stopy krvi. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával v USA, tak jeho filmovanie prebiehalo v kanadskom meste Winnipeg. Natáčanie sa uskutočnilo v máji 2012. (MikaelSVK)
  • Film je částečně inspirován skutečným masakrem na Štědrý den roku 2008 v Covinu v Los Angeles. Bruce Jeffrey Pardo ve svém obleku Santy zavraždil 9 lidí. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama