Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Ze začátku jsem si nemohl zvyknout na anglické hlasy, poněvadž znám jen dabing. Poté mi občas vadila přespřílišná zamotanost a přeplácanost. Na druhou stranu film obsahuje spoustu naprosto skvělých vtípků a možná se jeho kouzlo projeví až při dalším shlédnutí... Takhle to vidím na 3 a půl * s tím, že se asi přikloním dolu... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznacne 5*. Sice se film v podstate od serialu vubec nelisi, narozdil od Simpsons, nicmene tvurci prisli s naprosto dokonalym pribehem, kterej tech 90 minut skvele zabavi. Navic se objevi spousta znamejch postav ze serialu a na spoustu veci se tu odkazuje, takze je dobry znat serial. Taky jsou tvurci jeste krapet drsnejsi oproti serialu co se tyce sprostejch vyrazu. Proste jsem se tech 90 minut perfektne bavil. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Futurama, v hlavní roli s Benderem, je zpět! Všichni se na to budete dívat a názor si uděláte sami, takže to shrnu. Plusy: B/F/ox, nudisti na nuda planetě. Dr. Zoidberg, The Scammers, Al Gore, Bender. Mínusy: Nekonečný vztah-nevztah Leely a Frye, pasáže s narvalem, cestování v čase a s tím spojených twistů bylo opravdu až příliš zatímco nepřekonatelného Dr. Zoidberga tam je strašně málo :-( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno