Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Když se na to dívám zpětně, vidím že to k dokonalosti mělo málo. A já dám jen 4. Prostě skvělá zábava, to cestování časem a ti nudiemzáci. Jako z těch 4 filmů je tenhle úplně nejlepší. 90% Další díly: The Beast with.... Skvělé pokračování i když za timhle už trochu zaostává. Přesto nápad s tou příšerou se povedl 80% Benders Game No tak tohle sem viděl už vícekrát, ale na první dva to fakt nemá. Vtipky už tak nefungujou, prostě kdo to bere jako parodii na fantasy, dá dobré hodnocení. Já to beru jako Futuramu, takže musím dát "jen" 70% Into the wild.... Stejný případ jako díl 3., a tady nepomáhá ani ta fantasy Možná ale právě proto to beru jako trochu více povedené. Galactic Golf Rulez 75% ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Je příjemné, že Futurama je zpátky. Akorát formát celovečerního filmu jí nesvědčí. Bral bych radši 3 díly s jiným dějem. Resetovaní vztahu leela-fry z posledního dílu seriálu bylo nutné, ale nijak vysvětlené. Taky to trochu přehnaly s cestováním časem a opět se vztahem leela-fry. Nejlepší je asi začátek kdy se navážejí do FOXu :). Doufám, že další DVD mě potěší víc, takhle jen lehký nadprůměr, čekal jsem víc. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že BENDEROVA HRA ma dosť znechutila, toto ma bohovsky prekvapilo. Našlapané hlášky, navážanie sa do Foxov, hneď niekoľko mikropríbehov (veď to je podstata Futuramy)... Fajn parodovanie TERMINATORA, fajn Al Gore. Asi v polovici síce niekoho zase napadlo, že by to malo mať zmysluplný príbeh... Zamontovali tam dejovú líniu s mobydickom a začalo to riadne upadať. Našťastie všetko zachránil veľkolepý súboj s Hviezdami smrti a finálna hláška.... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama mám hodně moc rád. Je to pro mně přísun velmi dobré zábavy. Na film jsem se hodně moc těšil, protože jsem od toho čekal něco jako Simpsonovi ve filmu. Čekal jsem od toho nehoráznou zábavu. Bohužel jsem neměl čekat nic. Nedostal jsem ani jedno z toho, co jsem čekal. Zábavné to bylo opravdu minimálně. Sem tam padla nějaká hláška, které jsem se lehce pousmál. Moc mně nezaujal ten příběh o cestovanání časem. Ale na druhou stranu se mi líbilo, jak to všechno zapadlo na konci do sebe. Co z toho tedy vyplývá? Určitě jsem rád, že jsem to viděl ale budu hodně pochybovat, jestli budu chtít vidět další díly a jedno je jisté na 100%. Seriál je mnohem ale mnohem lepší! Je to škoda, protože se z toho dalo vytřískat mnohem víc. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Sice se ve filmu naráží na aktuální témata, ale už to nemá nic společného s původním posláním zásilkové společnosti Planet Express. Několikanásobné cestování časem a množení se postav mi přišlo hodně zmatené a hlavně překombinované, i když na závěr se hodně vysvětlí a nakonec to do sebe i docela zapadá, takže nějaká forma se přece jen objeví. Některé pasáže byly možná trochu zbytečné (velryba), ale na druhou stranu oceňuji některé narážky a poněkud svérázná vysvětlení (Kterak George k prezidentství přišel). A hlavní záporáci (nudisti), ti byli tedy ultraodporní. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama