Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobré vtípky, dobré scénky, celý film je založen na ústřední dvojici perfektních komediálních herců Aniston a Vaughn, ale bohužel ani tito dva nedokážou z tohoto ohraného tématu vykouzlit více než 3*. Nerada tu frázi používám, ale prostě je to ta průměrná odpočinková romantická komedie, a ač se v tom někteří snaží najít víc, myslím, že hvězdičky můžou přidávat maximálně za oblíbenost herce/herečky. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková slabá, nevýrazná romanťárna. Žánru komedie se film jen mírně dotýká, mé očekávání byly ale opačné a doufal jsem v nějakou ulítlou komedii plnou bizarních situací a humoru, ale bohužel nic z toho se zde nenaplnilo a film jede 100 minut čistě jen v rovině dramatu a romantiky. Pár, kterému to kdysi klapalo, se během chvíle rozhádá a začnou si dělat naschvály, jen aby jeden druhého naštval a donutil žárlit a chtít jej zpátky. Jednoduše ničím nevyčnívající nápad s jasně daným a předvídatelným dějem i zakončením, kterému absence humoru prostě drasticky chybí… ()

Reklama

aluna 

všechny recenze uživatele

Jo, tleskejme čtyřicátníkovi ve stoje za to, že dokázal jednou udělat to, co každej jinej normální samostatnej člověk zkrátka furt dokola musí, i když ho to taky nebaví. Tleskejme sebestřednýmu parchantovi a každýmu titěrnýmu náznaku jeho dočasný snahy zapojit se do každodenního kolotoče péče o chod domácnosti a plnění pracovních povinností. Nepřikládám extra význam nablýskanýmu obydlí (místo odpočinku s rodinou se strhat, abych pak v tom načinčaným hnízdečku mohla padnout?), na citrony sere pes, kulábr bych místo jídelního stolu klidně snesla, páč jím v posteli a na holku jsem celkem dobytek, ale i kráva někdy musí dojit a vůl táhnout, protože je to prostě potřeba. A když bejk s sebou flákne do chlíva a nechá za sebe věčně makat krávu, je to vůl a musí táhnout. To jsem ze svýho tentokráte těžce subjektivního pohledu mírně přehnala, páč Vince nebyl bastard (jen nevinně bezohlednej a navíc: viňme skutečný pachatele - matky!) a s Jennifer si na svých bedrech každej nesli část viny. Jen on značně větší, protože kdyby se o ni měl s křehoučkou Aniston dělit fifty fifty, asi by se pod tou tíhou její bedra prolomila. Zatímco chlapi, zvláště někteří, to často unesou. Tahat nemohou, na to jsou křehcí, ale pro vlastní pohodlíčko se s nějakou vinou (pche) a sobeckostí vypořádají. V pohodě. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jakoby někdo vzal Válku Roseových, důkladně ji povařil, pak sáček vytáhl, usušil, znovu položil do šálku, zalil vlažnou vodou a tuhle břečku servíroval nejméně oblíbené tetičce na rodinné oslavě. ___ Nemá to ani zdaleka krutou - ba přímo smrtící - ironii rozpadajícího se vztahu jako Roseovi. Jedním z mnoha důvodů, proč to zmiňovanému vzoru s velmi podobnou zápletkou nesahá ani po chodidla, je, že ústřední dvojice tohohle odvaru se chová jako pubertální spratci. Oba jsou frackovitě rozmazlení, takže divák nemá komu fandit._____ Ubohé pokusy o vtip z první poloviny filmu ustoupí v té druhé půlce přiboudlému melodramatu. /8. 6. 12./ ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Nevím, co tímhle chtěli tvůrci říct. Chvílemi mi to připadalo jako hodně upocená variace na Válku Roseových. Nechci ale být nespravedlivý, protože on to zas tak špatný film není. Jen mi přišlo, že tady jaksi někdo nevěděl, co přesně sdělit, pokud se tedy pokoušel něco sdělit, a myslím, že ano, protože jen tak nějaká komediálně romantická řachanda to být rozhodně neměla. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)
  • Původní závěr se nelíbil divákům na testovací projekci, a tak herci museli zpět před kameru. Podle zákulisních informací snímek nakonec nekončí příliš odlišně, jen se přepsalo několik scén. (imro)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno