Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

heyda 

všechny recenze uživatele

Se nedivím, že to toho borce v baráku utrápilo k smrti. Otřesnější found footage jsem snad ještě neviděl. Obsahově se tam dá najít pár zajímavých povídek (druhá, čtvrtá a pátá), formou jsou ale všechny naprosto debilní, protože obraz se třese, šumí, zrní, klepe se nebo je pro změnu totálně rozmazaný. Prostě úplná krása se na to dívat. Pár lidí to tu nazvalo jako poctu found footage, já bych to nazval jako totální průser a krok vedle co se found footage žánru týče. Hvězdičku dávám především za ty dvě poslední povídky, ty byly alespoň napínavý, když už nic. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím co jsem od toho čekal. Super hororovou podívanou nebo další found footage co si bude hrát na kdoví co? Asi něco mezi a to jsem dostal. Bohužel, do 74 minuty jsem se vcelku nudil, i když nahrávka z lesa nebyla díky záporákovi špatná. Nebýt ale posledních dvou nahrávek, tak tomu *** nedám. Ty totiž podstatně pro mě zvedly tento snímek svými nápady a provedením. Hlavně poslední nahrávce bych dal více prostoru, jelikož atmosféra toho domu se mi velice líbila. Pokud mám ale nahrávky hodnotit jako celek filmu V/H/S, tak pro mě jde o průměr ve smyslu, že se sice člověk lekne, ale celkově je to takové nijaké. Splácané dohromady, nesouvisející se sebou a osobně prostě netuším, co mi tento snímek chtěl sdělit. Jaká je jeho význam. A to mě dost u filmu štve. Ona totiž, až na poslední 2 nahrávky, to byla opravdu vcelku nuda s nehorázně roztřesenou kamerou a diváka nudicím dějem. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zábery na partiu chalanov, ktorí len tak blbnú a neskôr sa vlámu do opusteného baráku, kladúce si za cieľ film nejakým spôsobom ohraničovať hodnotiť nebudem, pretože neplnia svoj účel, chýba im logika aj vysvetlenie, a hlavne to nie je film. Je to len súhrn scénok, ktorý tam v rámci akej takej kompaktnosti byť proste musel. Film celkovo je značne nesúrodý, kvalita poviedok nevyrovnaná a dohromady je z toho jeden veľký chaos. Niektoré ale stoja zato ... “Amateur Night"- Alebo to najlepšie na celom filme. Originálne, napínavé, brutálne. A tá pointa SPOILER! Bosorka? To ako vážne?! Koniec SPOILERU. 100% ... “Second Honeymoon"- Práca pána Westa od ktorej som čakal najviac, moje očakávania úplne nenaplnila, ale nemyslím, že by to bolo jeho zaváhaním Snaha rozprávať príbeh tam bola a záver by dokázal vyvolať emócie, doplatil ale na krátku stopáž. Ale aj tak; Ti West je najzaujímavejší súčasný hororový režisér. Pred ním už je len veľký Jaume. 70% ... "Tuesday the 17th"- Shit. Na celej poviedke sa mi páčil jeden gore a to ho ani poriadne nebolo vidieť (bodanie do čela). 40% ... “The Sick Thing That Happened to Emily When She Was Younger"- Ďalšia zaujímavá vec, ktorej ublížil nedostatok priestoru. A mimochodom, hlavnú postavu vytvorila značne roztomilá Helen Rogers, ktorá na ČSFD úplne chýba (http://www.imdb.com/name/nm3621345/). 70% ... "10/31/98"- Spočiatku sa mi to nepáčilo; herecké výkony až komicky amatérske a príliš veľa smiechu, no potom sa to rozbehlo a Radio Silence (tiež mimo databáze) nám naservírovali takú kopu nápadov, že sa ich segment dá považovať za dôstojné zakončenie VHS ako celku. 70% ... Na záver: Amateur Night je najlepšia poviedka filmu, zvyšok je ďaleko za ňou, no až na Utorok sedemnásteho ani raz úplne pod priemerom. Jednotliví režiséri dostali málo priestoru a to sa podpísalo aj na budovaní napätia a snahe strašiť, a vďaka tomu a nefunkčným pojítkam jednotlivých epizód, sa teda prikláňam k nižšiemu hodnoteniu, aj keď matematicky mi to vychádza inak. Pozerať to na časti, ako samostatné krátkometrážne filmy každý večer pred spaním, asi by som sa priklonil skôr k štvorhviezdičkovému hodnoteniu. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Nejprve začnu tím co mě zklamalo a to bylo hned nudné a nezajímavé seznamování s bandou vytržníku. Ale ještě více příběh číslo tři, který byl neuvěřitelně špatně napsaný a i triky nestály za nic. Příběh číslo dvě byl taky slabší ale aspoň Ti West, který to ukázal už dřív umí solidně budovat atmosféru. Příběh číslo čtyři o chatu měl taky na víc ale vyniká nejlepšími lekačkami z celého filmu. A to nejlepší nás čekalo v první příběhu a posledním pátém. První příběh byl výborně zvrácený o jednom nepovedeném večírku s parádním zakončením. A poslední příběh byl pěkně šílená jízda, který jsem si pustil dvakrát po sobě. Připomínal mě závěr ve filmu Evidence. Celkově je to trochu lepší průměr. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Podle traileru to vypadalo na výbornou found footage jízdu, ale V/H/S je bohužel film, kde trailer k filmu je kvalitnější jak celý film. Očekával jsem rozhodně více, ale musím uznat, že když došlo konečně na nějakou akci, tak to stálo za to! Je to jako Grave Encounters, polovinu filmu se nic nedělo, ale když začínala atmosféra houstnout, mělo to grády. V/H/S je seskládán z osmi příběhů trvající zhruba 20 minut. 3/4 děje z každého příběhu se pomalu nic nedělo, ale jak říkám, když už došlo na akci, stálo to za to! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama