Reklama

Reklama

VOD (1)

Žena, která se zoufale snaží prorazit na sociálních sítích, narazí na jackpot v podobě pozvánky na luxusní svatbu. Výlet ale neprobíhá podle jejích představ. (Netflix)

Recenze (181)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekelne slniečková budúcnosť v ktorej sa všetci idú posrať z lajkov a tak sú kvôli nim ochotný urobiť prakticky čokoľvek. Instagram atď dotiahnutý ad absurdum. Problém tejto budúcnosti nevidím v tom, že sa ľudia, ktorí naskočia na tento vlak budú do konca života pretvarovať. Problém vidím hlavne v tom, že ľuďom, ktorí tak žiť chcieť nebudú, budú odopierať rôzne služby vrátane zdravotnej starostlivosti. Takže nebudete mať na výber. A že sa kreditový systém pomaličky rozbieha v Číne ukazuje, že už od tejto absurdity nie sme ďaleko. P.S. Bryce Dallas Howardová, aj keď bola trochu pri tele, je stále sexy. P.S.2: tvorcovia CZ dabingu si zaslúžia pochvalu za použitie pôvodného dabingu v ukážke Kutila Tima, ktorého sleduje postava v TV. 7/10. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že se seriál Black Mirror bude inspirovat u Community...no ale proč ne, tady je nápad dovedenej k snad ještě větší absurditě a díl mě na cca 45 minut maximálně pohltil a celkově jsem oceňoval poselství, který se snaží předat. V závěru jsem ale měl problém s totální klišoidností situací, měl jsem pocit, že ten závěr tvůrci trochu odflákli a kdyby si dali víc záležet, mohl to bejt naprosto parádní díl....70% ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad světa, ve kterém rozhoduje bodové hodnocení člověka, je velmi svěží a vnáší do nové série čerstvý vánek. A že pro ono hodnocení platí jediné - přetvářka a neustálá snaha působit ve vší dokonalosti. No... Není tohle i odraz skutečnosti? Děj se dal nicméně odhadnout až do konce - že zkrátka dojde k nějakému uvědomění, či ne moc veselému vyvrbení, což je pro Black Mirror už klasikou. Co ale překvapilo, byla čeština v autě! To jsem opravdu nečekal a část bodíku dávám už jen tomuto milému překvapení a odkazu na naši malou zemičku a jazýček. Jinak? 4.1, víc neudělím. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá predikce jedné z možných cest apartheidu ve společnosti. Nemáš dost vysoký kredit? Nemáš šanci dostat se do budovy či areálu, půjčit si auto, pronajmout byt, .... Nebylo mi příjemné to sledovat. Zatím (9/21) jsme pořád na rozcestí, ale mnohé z odboček, které byly ještě před nedávnem ve hře, začínají být zatarasené. :-/ ....... Potěšila čeština v autě i Kutil Tim. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl dostává tak nějak úplně jiný rozměr, když jsem se nedávno dočetl, že má sociální status rozhodovat kolem roku 2020 o úrovni života čínského obyvatelstva. Něco takového je v mých očích přelomovým krokem k absolutnímu ovládnutí obyvatelstva. Když tak zavzpomínám na geniální knihu 1984 od Orwella, tak mi nezbude nic jiného, než George označit za velkého optimistu. Vše poukazuje na naprostou genialitu tohoto britského projektu. Myslím, že je všem zcela jasné, že jednotlivé příběhy nevymýšlí žádní retardi a že se jedná o hudbu opravdu velmi blízké budoucnosti. Celkem jsem byl tímto dílem uveden do rozpaků a začal jsem se vážně bát o svoji budoucnost na této planetě. Strach už jsem neměl pěkných pár let v jakékoli formě. Takhle silné kafíčko si nevařím dokonce ani já. Myšlenka tohoto dílu zcela přerůstá rámec filmové a seriálové tvorby, takže jsem jaksi ani nedostal příležitost hodnotit nějak jinak, než hodnotím. Česky mluvící auto pro spodinu tamní společnosti mě celkem pobavilo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (15)

  • Herečka Bryce Dallas Howard (Lacie Pound) musela kvůli své roli přibrat 11 kilo. Epizoda se začala natáčet ve stejném roce, kdy byl uveden Jurský svět (2015), kde hrála hlavní roli, kvůli níž se musela udržovat v kondici. Když ji poté režisér epizody Joe Wright požádal, aby se pokusila přibrat na váze, odpověděla: „Consider it done“ („Jako by se stalo“). (imanicornyt)
  • První zkušenost herečky Bryce Dallas Howard (Lacie Pound) s Černým zrcadlem byla spíše negativní, přesto na ni ale ráda vzpomíná. Tou dobou se nacházela v Anglii, zatímco její rodina byla ve Spojených Státech. Na doporučení svého manžela (Seth Gabel) si pustila epizodu Patnáct milionů meritů (2011) a vzhledem ke své citlivé povaze se z toho psychicky zhroutila. Svoji reakci natočila na video, které končilo slovy: „I just took a really bad nosedive.“ Tou dobou ještě nevěděla, že si o pár let později v seriálu zahraje. Když se poté setkala s režisérem seriálu a ukázala mu zmíněné video, tak podle něj epizodu, jejíž původní název zní Nosedive, pojmenovali. (imanicornyt)
  • Když na Lacii (Bryce Dallas Howard) ve vypůjčeném autě vyskočí české menu, tak ve slově „světla" je v překlep („svelta“). (Andy.222)

Reklama

Reklama