Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 2

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento animak je prilis detinsky. Evidentne je zamerany na najmensieho divaka. Vtipy su zalozene na neustalom nemotornom padani roztomilych postaviciek. Zapletka tiez nie je nejak extra prepracovana a odvíja sa skoro uplne nahodne bez nejakeho stupnovania. Proste sa len striedaju lokacie v ktorych niekto neustale pada. Zootropolis alebo Secret life of Pets su ovela vyssia liga, pretoze zabavia aj dospelych. 4/10. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Celkově to taková sláva není, ale byly tam drobné originální pecky, které mě dostaly. Nevím, co provedli s drsným holubem v českém dabingu, ale v originále je to naprosto boží "záporák". Když se jakože omylem dostal ke zpívání "How Do You Like Me Now", málem jsem si učůrnul... No a magie vlčí smečky nebo tichá bitka s tučňáčím gangem, o tom ani nemluvím. Ocenil jsem taky to, že dítě nebylo přehnaně roztomilé, stejně jako reakce postav na něj přeslazené (a když jo, bylo to vtipné). ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Asi nejšílenější a nejbláznivější animák všech dob (ano šílenější než Zataženo, občas trakaře 2)... Nemuselo by to být špatné, ale má to jednu obrovskou chybu - všechno je strašně předvídatelné (ano to animáky bývají), ale tady je to moc. Spousta animáků balancuje na hraně, ale tady to balancuje za hranou (třeba vlci, modrovlasé děti).. Konec mě ovšem dojal, takže to úplně nepotopím...50% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Našlapaná komediální jízda o doručování jednoho náhodného nechtěného novorozeněte zabaví více než dobře i dospělého svou zápletkou a odvázanými, svěžími nápady (pár z nich směřuje rovnou do zlatého fondu - "miminkovské okouzlení", formace vlčí smečky (!) anebo tichý souboj s tučňáky :-)). Sympatické postavičky ani ujetě původní kolorit pro standardně střižený příběh nevyčnívají, to v tomto případě připadá neustálému přívalu zběsilých fyzických gagů a rozesmívajících hlášek. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Je to až k nevíře, ale zrovna nedávno jsem nad podobným námětem (čápi co nosí děti) přemýšlel a co nezjistím? On už tkový film existuje (no nic, tak na svůj hvězdný průlom v uměleckém rybníce si budu muset ještě počkat). A není to film vůbec špatný. Je sice pravdou, že si Storks dost okatě "vypůjčují" od pixarovských Příšerek (a i jinde), ale svojí trochou do mlýna přispívají také a dohromady tvoří mix, který je zábavný a stravitelný pro všechny věkové skupiny. Když nad tím tak přemýšlím, tak mě čápi bavili víc, než jakákýkoliv poslednědobý Pixar. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama