Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 39 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

anderson 

všechny recenze uživatele

"KHOKHOTSKÁ" JOJ začína MARKÍZE zdatne konkurovať v dabingovom marazme. A je to naozaj unikát. Na MARKÍZE "ratingovo" neuspešný seriál práve doklepáva II. sériu a na JOJ sa začala reprízovať séria I. Ak si myslíte, že platí elementárna logika a JOJ prebrala slovenský dabing z MARKÍZY, ste na omyle. Tí experti si zadali vyrobiť dabing nový. A inak dobrý, ale hlasovo neadekvátny JÁN GALLOVIČ dabuje GIBSONA. No je to hnus "velebnosti". (7.5.2009) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších kriminálek. Není to úplně špatné, ale oproti Kriminálkám nebo Sběratelé kostí je to slabší. Děj je naprosto stejný každý díl a nemá to takovou atmosféru, aby vás to donutilo koukat na každou epizodu. Postupy jsou každý díl úplně stejné a v podstatě je jasné, co bude následovat a jak příběh pojede. Navíc vyváženost dílů je dosti nevyrovnaná. Občas se dá najít velice dobrý díl, jindy zase dost slabý, až nudný. Každopádně seriál nevyhledávám a kouknu se jen, když zrovna jsem u TV a náhodou přepnu. Howgh! ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

První série byla zvláštní, nebyla ani dobrá, ale ani špatná. Prostě průměr, který má jen těžké čím zaujmout. Po zhlédnutí části druhé mám ovšem pocit, že se jednalo jen o průzkum veřejného mínění, neboť právě ona druhá série se vyvaruje většiny chyb, kterých se v té první tvůrci dopouštěli. Největší sílou seriálu jsou pak některé nápady a zejména případy, ze kterých jde hlava kolem, zejména když zjistíte, že jsou inspirovány skutečností. Výrazným mínusem je pak absence nějaké velké osobnosti jako, která by celý seriál táhla (Grissom z CSI) a nezajímavé charaktery většiny hrdinů. ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý krimi seriál, v podstate taká antitéza k C.S.I. Kým Grissom and Co. sa venujú takmer výlučne hmotným dôkazom, partička z Criminal Minds je na opačnej strane barikády - prioritou sú ľudia, ich motívy a čo najlepšie vystihnutie psychologického profilu páchateľa. Herci (aj ich postavy) sú celkom sympatickí, ale neobľúbil som si ich až tak ako práve "konkurentov z forenzného", každopádne ale veľmi príjemné pozeranie. 8-9 / 10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý ma prekvapil. V záplave vizuálne atraktívnych CSI, konečne niečo aj zaujímavo a väčšinu času uveriteľne napísané. Staršie série som moc nepozeral asi hlavne pre Mandyho Patinkina, ale po zmene osadenstva (4., 5. séria), to dosť žeriem. Dvojčasť, ktorá spracovávala rovnakú tému ako HANNIBAL nepatrí k najvydarenejším, ale časti, kde pátrajú po Koscovi sú skvelé... Seriál, ktorý sa len tak ľahko neopozerá... ()

Galerie (2 162)

Zajímavosti (18)

  • Producent a scenárista Jim Clemente počas svojej kariéry v FBI absolvoval okolo 500 letov na miesta činu a prezradil, že FBI ani náhodou nemôže dopriať jednotke behaviorálnej analýzy súkromné lietadlo. Lietali vždy druhou triedou ako bežní cestujúci. (krasomama)
  • Ve 20. epizodě 3. série neznámý pachatel zastřelí svou oběť v metru a v klidu jde dál. Při přehrávání videa z bezpečnostní kamery je oběť otočena na druhou stranu a pachatel jde stejně tak na opačnou stranu. Podle nápisů na stěnách jde však vidět, že obraz není jen převrácený a scéna tak musela být scéna točena v obou směrech. (Agita)
  • Herec Joe Mantegna sa v skutočnosti kamaráti s bubeníkom Beatles Ringom Starrom. Tvorcovia to využili, a tak má jeho postava na stole ich spoločnú fotku. (krasomama)

Související novinky

Reklama

Reklama