Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

Henk 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že si po dlouhé době pustím nějakou, slušnou sci-fírnu. Navíc mne na obalu nažhavila jména Michaela Dorna a Alexandry Paul,což zaručuje určitou kvalitu. Jenže ouha! Opravdu slabý odvar sci-fi bez atmosféry a napětí, nepřesvědčivé herecké výkony a hodně laciné efekty. Jednu hvězdičku dávám za Hudson Leick(ta nebyla až tak tuhá) a druhou za to jak dvě herecké hvězdy z obalu, dostaly ty největší štěky. ()

PECHY15 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý dívat se na hodně špatné filmy a u většiny se dokonce bavit. Ale u tohohle se rozhodně nikdo bavit nemůže. Nejtragičtější animovaní roboti století, nulové herecké výkony, kromě Roberta Picarda a Alexandry Paul, u těch bylo vidět, že již někde hráli. Ale vzhledem k tomu, že byli na plátně asi 10 minut tak ani nemohli nic velkého předvést. Začátek filmu mě smíchy poslal do kolen, dva namachrovaní vojáci s pistolemi, u kterých byly animované dokonce i výstřely :-D a stupidními vtipy o bombách :-D a potom hned nášup s vykrádáním parníku a typickýma drsňáckýma žvástama, řekl si si mé jméno kámo, teď ho musím zabít :-D a hned potom se objeví drsňácký arogantní vysloužilý armádní pilot. A úplně největší ranou do mozkových buněk je, když si pochybní animovaní roboti vyrobí svého zombie pilota... divil bych se kdyby to nebyl otec hlavní hrdinky :-D film je předvídatelný, nudný, trapný a ještě k tomu se snaží vykrádat klasické scénky z jiných filmů a k tomu ještě velmi nepovedeně. ()

Reklama

Akumulátor odpad!

všechny recenze uživatele

Obzvlášť mne zaujal propracovaný scénář. "Je z kovu, ne?" "Z vysoce odolné kobaltové slitiny. Ano je z kovu"; "Zabili jsme ho?" "Je mrtvej!" (stroj). Nebo když pět lidí stojí na louce kde není nic jiného než několikatunová helikoptéra a jeden z nich po 5 minutách vykřikne: "Támhle je helikoptéra!". Tu by snad nepřehlédl ani slepej... Nejdražší a nejnebezpečnější bojové stroje jsou v letadle ledabyle přivázáni čtyřmi provázky a přitom se jen při malém otřesu sami zapnou (asi chyba při výrobě). "Oni se aktivovali!" "Zůstaň tady, neutralizuju je!". Tahle věta obvykle končí smrtí... A jako třešnička na dortu působí, když nejmodernější bojový stroj v dějinách na sebe nechá vystřílet z deseti metrů dva zásobníky a pak jen pomalu odejde. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Možná když bych den předtím neviděl Invazi světů, tak bych s hodnocením nešel tak "vysoko", ale takhle... Příběh primitivní, efekty laciný, dialogy stupidní, ale sem tam se nějaká ta perla našla ("Uvidíme jestli se nám postaví, a když jo, musíte zasáhnout... :-) ). Ale ty pistole, ty mě teda pořádně sr*li! ()

PanTumnus odpad!

všechny recenze uživatele

jim wynorski si ublinknul do papuly, poté to vyvrhl na zlatý tác, nejspíš koupený v akci v TESCu, postříkal to levným překrývačem pachů od vietnamců, aby to tak moc nesmrdělo a nakonec nám to naservroval s přátelským úsměvem a slovy ''neboj, je to vynikající, vím přece o čem mluvím''. eh. jestli budou lidé jako wynorski nadále točit filmy, tak se asi půjdu ugayit k smrti. šit všech šitů futrál. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)
  • V tejto snímke si zahralo viacero hercov, ktorí sa objavili vo vesmírnych sci-fi filmoch: Star Trek (Lisa LoCicero, George Takei, Robert Picardo, Joe Lando, Michael Dorn, Bill Mummy), Babylon 5 (Bill Mummy, Joshua Cox) a Battlestar Galactica (Roark Critchlow). (AxelWers)

Reklama

Reklama