Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Co má toto být?Úplnou náhodou jsem přepl na Novu a hned jsem toho litoval.Ta znělka v podání Eminema ještě ujde,ale to co se děje hned potom?Přihlouplý detektiv s knírem až za uši si pozve nějakého zoufalce,který mu bulí na rameni,že nemůže najít jednu ze zvých ženskejch nebo tak něco,no prostě Hrůůůůůza.Ti němci mají neuvěřitelnou předtavivost.Never more!!! ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Pomsta Němců za ČESKOU SODU. Otřesná humusárna. Viděl jsem asi tři díly a největší gól byl, když jednu ženu obtěžovali úchylové v maskách velikonočních zajíčků. Souhlasím s ostatními, Lenssenův knír je fakt přísný. A jak někdo může věřit tomu, že jsou ty příběhy autentické, asi nepochopím. Mimochodem je na konci titulků uvedeno, že všechny případy byly vymyšleny. (304.) ()

Reklama

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vrchol trapnosti. Něco, co vypadá jako dokument, ale pčitom je to debilní půlhodinová kriminálka, kde se absolutně nic neděje. Nechápu, jak se na to můžou v Německu, kde má tahle volovina přes sto dílů koukat. Viděl jsem pár dílů a fakt jsem se tomu musel smát. A ty herci jsou taky tak blbí, až to bolí... ()

TETŘEF 

všechny recenze uživatele

Jen málo zasvěcených pochopili skrytého genia Lenssenovi paruky a pěstěného kníra. Katja Hassenbergová a Mark Bloomberg jakožto stále nervozní, ale velmi kvalitní vyšetřovatelé se ženou od případu k případu s nezdolnou snahou německého ovčáka. Komentátor revidující současné dění, politicky nekorektní mluva a plno gay vztahů, nebezpečných psů a otevírání dveří sponkou jsou dnes již GOLD recepty na moderní kriminálku. Nejlepší hlášky: "Ještě, že má toho psa na klíně, mohl by nás pokousat" (Mark Bloomberg schovaný za rohem (!) v Gay Clubu, pozoruje, že jeden podezřelý gay chová na klíně čivavu ; "Tady je koncentrace zla!" (Komentátor reflektuje halloweenskou párty v německém gay clubu) ; "Vyšetřovatelé jsou nervozní!" (Komentátor reflektuje pocity zkušených vyšetřovatelů kdykoliv jsou nervozní) ; "Je vrahem opravdu X Y?" (Komentátor) ; "Jdou do zadu na jedno číslo, půjdu to prověřit!" Mark Bloomberg) ()

Pakr odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel vznikají i taková díla satanova jako je Lenssen a spol., jehož sledovanost, dle mého názoru, převážně tvoří důchodová část našeho obyvatelstva, a proto se není čemu divit,. že i takový ODPAD se dostane na naše obrazovky a co je horší, ješte se tam udrží. Říkal jsem si, že bych mohl dát aspoň jednu hvězdu, ale ani Lenssenovi vlasy a výbuch smíchu, který následuje, když je náhodou zahlédnu v televizi, to nezachrání... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama