Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

CiPR 

všechny recenze uživatele

Pohled do Německého kriminálního světa z pohledu vyšetřovatelů. Nikdy předtim jsem to u nás neviděl a proto jsem se rád vracel ze školy domu, a těšil se na další případy Lensena a spol. Zase nevidím důvod, proč bych měl tak skvělému "seriálu" udělit menší hodnocení, jako ostatní uživatelé. Začínám si pomalu myslet, že opravdu koukám na jiné seriály se stejnym názvem. 58%. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle německý brak a samé dno kinematografie je až třicátý pátý nejhorší seriál? Asi největší humus z toho, co se v současné době vysílá v televizi. Urážka nejen žánru, ale i scénáristiky jako celku. Krimi o debilním, nesympatickém vyšetřovateli, který řeší debilní případy. Samozřejmě vždycky vše snadno odhalí, ale bez zápletky a prvku hádanky, bez kterého detektivka není detektivka. Plus neskutečně rušivý voiceoverový komentář, který má divákům - debilům vysvětlit duševní pochody podstav. Já bych tomu i odpustil dementní a naivní zápletky, klišoidní herce, dementní dabing, střih, kameru a tak dále. Ale za ten voiceover by si tvůrci zasloužili trest smrti. Prostě nechutná zrůdnost. ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

To, že v německé duši je cosi zvráceného, není novinka. Ale i tak se člověk neubrání údivu a zhnusení nad tím, co dalšího se podařilo říšským bratřím vykoumat. Pan dochtór Ingo Aramis Lenssen, ztělesnění vkusu a akčnosti (německého) právnického řemesla a jeho tým zkušených vyšetřovatelů řešících zapeklité případy v čemsi co by někomu, kdo nikdy předtím neviděl televizi a má v hlavě to, co Sámer Issa, mohlo připadat jako reality show ve stylu 112ky. Hodnocení? Na zhebnutí. Pomalé a bolestivé... ()

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem jen náhodně přepnul a viděl kousek a musim konstatovat, že to se jen tak nevidí. "Něco", co mě po chvíli donutilo přepnout na jiný program a rychle zapomenout... Nevím, o co se zde tvůrci snažili...? Jestli o autentičnost nebo nějakou "reality šou". To se asi nedozvíme. Každopádně scénky, které mají působit asi akčně, působí spiš jako nepovedená groteska, u které se člověku kroutí obličej. Cely počín nestojí za starou belu a nechápu, kdo se na něj vydrži dívat déle... ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Má to možná zajímavý nápad, ale provedení je příšerné. Pár jsem viděl, ale dokoukat je do konce chtělo hodně trpělivosti. Na seriál točený tímhle stylem by byly zapotřebí nějaké ty herecké výkony, které jsou ovšem na úrovni horší argentinské telenovely... Je to vážně smutné, že skvělý námět naprosto ostudně ztroskotá svým provedením... Mohlo to být něco, ale není. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno