Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (197)

lamps 

všechny recenze uživatele

Dobrá jednorázovka. Viktůrek je ošklivka Katka mezi zmutovanými maniaky a všechny okolo by rád viděl rozsekané na kousky, k čemuž má hodně prostoru a je to většinou docela sranda. Jeho oběti jsou uspokojivě načrtnuty od těch naprostých debílků, přes hysterické slečinky až po pár sympaťáků, takže si kreativní mordy lze jednak užívat a jednak těm normálnějším v závěru držet palce. Je to samozřejmě buranská kravina a dialogy se nedají moc poslouchat, ale halda nadhledu, několik hodně povedených vtípků a roztomile morbidní závěr tomu pomáhají udržet si osobitou parodickou tvář a divák se prostě nenudí. 60% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Vynikající brutální podívaná, ve které není jediné hluché místo. Vše šlape a děj si přímočaře razí cestu až k nabušenému finále, aniž by výrazněji zaškobrtl. Možžná škoda, že absentuje charismatičtější záporák, ale tato skutečnost je více než vyvážena přítomností ikon žánru, více než sympatickou stopáží a kozičkami Mercedes McNab. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh scénář i postavy jsou taková sračka že to sand víc už ani nejde. Lekaček jen pár a ještě síleně vycucanejch z prstu, ale celkem fungujou, nicméně, to co tam Adam Green předváděl při zabíjaní, to je teda šílenej masakr, takovou skvělou lahůdkovou prácičku se sekerou, lopatou nebo kotoučocou pilou nebo co to bylo, to bych hledal dlouho a možná bych nikde jinde nenašel. spousta naprosto cyber ultra giga brutálních záběrů, rozčtvrcování, trhaní, usekávání, či ukrucování hlav a to ani nemluvim o trhání končetin, to mi po tomhle filmu přijde jako celkem běžná záležitost a Adam Green má ještě zřejmě nějakou úchylku na házení kýblů krve na stromy, protože to tady předvádí docela v hojným počtu. Škoda jen, že jinak je film fakt strašná sračka ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som zrovna obdivovateľom takýchto horrorových srandičiek. Málo ktorá z takto ladených vecí ma dokáže osloviť. A nepodarilo sa to ani americkému snímku "Hatchet", ktorý v roku 2006 natočil režisér Adam Green. Nepatrí to k úplným trápnostiam, nie je to odpadová záležitosť, miestami som sa dokonca celkom bavil. Ale nie je to šálok mojej horrorovej kávy. Mám radšej iné kafé. Serióznejšie, chladnokrvnejšie, mrazivejšie. Tu ma však potešila úvodná predscéna s Robertom Englundom (predstaviteľom legendárneho Freddyho Kruegera). Malo to aj zopár parádnych momentov.  No ako celok má tento film u mňa nárok len na dve hviezdičky. ** ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mordy z rodinky lukratívnych robia s Hatched (na rozdiel od drvivej väčšiny otravných americkych teen slasherov) bezbolestne pozerateľnú záležitosť. Skombinovať šialenosť Botched, krvavosť Hatchet a nadhľad a humor Cottage, tak je to priam ideálna žánrovka. Takto žiaľ ostal každý niekde na pol ceste. 55% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Efektář a příležitostný režisér John Carl Buchler, který je odpovědný za efekty a který ve filmu ztvárnil malou roli rybáře, pracoval s Kanem Hodderem také na snímku Pátek třináctého 7 (1988). (LION-MR.T)
  • Pri pohľade na náhrobky na cintoríne je možné vidieť mená Sarah Elbert a Cory Neal (producenti filmu) a Adam Green (scenárista a režisér). (beso74)
  • Ve filmu se sešli tři slavní hororoví herci. Kane Hodder je představitel Jasona Voorheese ze série Pátek třináctého, Tony Todd je známý jako Candyman a Robert Englund se proslavil jako Freddy Kruger z hororové série Noční můra z Elm Street.  (LION-MR.T)

Reklama

Reklama