Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

vanadium 

všechny recenze uživatele

No to byla zase rozporuplná šílenost, kdy jsem kvůli některým scénám chtěl dát pět hvězdiček, kvůli jiným odpad nejodpadovitější. První případ se týká narážek na jiné filmové počiny s gay tématikou, to bylo geniální (matka hrající na piano - ROFL!!!). Druhý případ se týká humusovitých scén typu glass table nebo vyprazdňování střev, ty byly tak odporné a hnusné, že to člověka totálně znechutilo. AGM je prostě kravina, kterou si člověk nějak víc užije pouze pokud se orientuje v LGBT tématice, gay filmech, má angličtinu na úrovni B2 a výš a je schopný překousnout tuny situací daleko překračujících hranici vkusu. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Když to člověk vezme jako totální ústřel a pochopí, že se herci prostě šíleně vyřádili, může to být docela sranda. Zvlášť, když si uvědomíme, že i heterosexuální předloha Prcičky je podobně pítomá, ale hraje si na něco jiného, což AGM naštěstí ne. Takže dá se to přežít ve zdraví a chvílemi se lze nad tou absurditou pobavit, to ale dotyčný nesmí být homofobní idiot, což je tady řada komentátorů :-)) ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jó, kdybych já byl bukvice, po shlédnutí této blbosti dostanu chuť na ženskou. To se nemůže líbit ani teploušům a jelikož pro heterosexuály je to přímo nechutné, zajímala by mě skutečná cílová skupina, kvůli které se někdo obtěžoval natočit takovou kravinu. Hvězdičku dávám za to, že jsem se několikrát skutečně smál i když už nevím čemu:-) ()

dzejnyka 

všechny recenze uživatele

Prcičky zahalené do dúhovej vlajky. Niečo viem o tom, že ľudia orientovaní na rovnaké pohlavie to mnohokrát nemajú jednoduché. Ale prečo sa niekedy nepobaviť aj na svoj účet? Súhlasím, nie je to kvalitný film, nemá posolstvo, pre mnohých je možno dosť nevkusný. Chápem. Ale napriek tomu všetkému u mňa za 5. Za frekvenciu výbuchov smiechu. A za pripomenutie, že človek nemá stále brať všetko vážne. Najmä nie seba. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Predvídateľne hlúpa paródia žánrz, ale akosi zábavnejšia, ako iné z tohto žánru. Najsrandovnejší je puntičkársky skopírovaná večierková scéna z filmu "Carrie", pri ktorej si prajeme, aby bol celý film tak chytrý. V malých úlohách sa objavuje veľa kultových celebrít, napr. Graham Norton, LYpsinka a Richard Hatch zo "Survivorov", ktorý ukáže viac, než by sme chceli. Film sa dočkal pokračovania, ktoré išlo rovno na DVD. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama