Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

VOD (1)

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (391)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Svižný horůrek o jediných hostech ve zlověstném motelu. Možná si také v jednu chvíli vzpomenete na Psycho, ale srovnávání by tady bylo trochu mimo, jde spíš jen o podobnost prostředí. Motel smrti je takový průměrný žánrový kousek, který má spád a vzhledem k námětu ideální stopáž, takže mu nějakou tu slabinu či předvídatelnost ve scénáři určitě odpustíte. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor založenej na perfektní tísnivý atmosféře, která se dokonale stupňuje a dokáže napnout až k prasknutí. A proto mě docela překvapilo ,že to nema moc dobry hodnocení, protože se podle mě jedná o dobrej napínavej horor, kdy hercům věřim jejich strach a přeju jim aby přežili. Sice je pravda, že konec je trošku nerealistickej, ale komu na tom sejde, když zbytek filmu je fakt prvotřídně napínavej a i celkem originálně zpracovanej ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Snuff tematika sa mi síce hnusí, no vo filmoch sa na ňu zvyčajne dobre pozerá. Aj Vacancy je svižne nakrútená jednohubka - plná klišé postupov, ale s fungujúcou atmosférou. Nie sú to síce Revízori, ale Antal ma rozhodne nesklamal. A koniec koncov, na čo aj tieto dva úplne odlišné kúsky porovnávať? 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti napínavé béčko, které nenudí, a u něhož hlavně nemusíte kroutit hlavou nad stupidním chováním postav. Zdejší hrdinové totiž jednají překvapivě reálně a jejich boj o přežití je tak bez problému uvěřitelný. Tento významný klad trochu napravuje mínus v podobě hlavního záporáka, jenž zrovna mnoho charismatu nepobral a spíš než děsivě působí křečovitě. Ačkoli mi nedělalo potíže přesně odhadnout závěr, tak jsem se bavil dobře, a toho si na filmech cením. 71% ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nechte se zmýlit českým názvem, kterej jakoby předurčuje film k tomu, aby dostal odpad!. To rozhodně ne. Po pomalejším rozjezdu nastává maraton napětí a strachu, který vás od obrazovky nepustí ani na malou milisekundu. Místy je překlišováno, to ano, ale film je na koukání hodně dobrej i tak. Rozmýšlím se mezi 3 a 4. Nakonec tedy 4.:) Kate to tam sluší a ten hlavní záporák je fakt hnusák. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama