Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová groteska z roku 1962. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela nudná a zbytečná němá groteska s Milošem Kopeckým v hlavní roli o muži, který se vydal na špacír za svou milenkou, ztratil klíč a tak nějak mu to prostě nevyšlo. Hudba: Vlastimil Hála ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pozor neplést s celovečerním filmem úplně stejného názvu avšak na hony rozdílného žánru (zde je na místě spíš hoden žánr drama) i data natočení. Viz. film Klíč, okupační příběh o protifašistickém odboji z řad komunistů za 2. světové války. Tady se jedná skutečně spíše o groteskně pojatý příběh. Darek Vostřel, kterého měl divák v šedesátých letech spíše zafiksovaného jako spoluautora hudebního pořadu Vysílá studio A, byl také dobrý. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Miloš Kopecký a jeho nevydařené manželské zálety. Jako němá groteska s pásmem absurdních gagů potěší tento filmově-televizní snímek i dnes. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilý pokus o znovuoživení němé komedie. Miloš Kopecký je v této moralitce ve své systematizované roli záletníka zábavný, ale být to delší, začalo by to nudit. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Nejvíce filmeček dnes ocení milci MHD, na tak malém prostoru tolik záběrů starých tramvají i autobusů,zvenku i zevnitř ... ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Konec dobrý všechno dobré. :D Toš ale je to pohádka. :-) Nejlepší byla ta jejich dceruška. Z celého obývacího pokoje udělala kůlničku na dříví a jejich spadlý svatební obraz, tak pečlivě pověsila na zeď. :D ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Nevydarené zálety potomstvo zanedbávajúceho záletníka Kopeckého. Celkom vtipná nemá groteska so záludnou pokladnicou v električke a kominárom neprinášajúcim šťastie. Príjemná štvrťhodinka. ()

Reklama

Reklama