Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí musím hodnotiť presne "polovičným" počtom hviezdičiek. Podľa mňa film nebol tak zlý, ale na druhú stranu.. Je to taký ten film, ktorý si niekedy pustíte napríklad aj viackrát a nemáte naň nejaký špeciálny názor. Proste sa len pozeráte alebo to necháte bežať a pôsobí to ako len dobrá zvuková kulisa. Nebola tam snáď ani jedna veta, v ktorej by nepadlo sprosté slovo. Chápem, že niečo sa musí okoreniť, ale toto bolo príliš. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je nič extra, ale bavil ma to. Herecky je to fajn obsadené, humor našťastie nie je trápny, tak ako tomu je u podobných komédii a celý mix žánrov je dosť dobrý. Rogen a Heigl sú sympaťáci a aj v nudných pasážiach dokážu zabaviť. Filmu škodí asi len ta dĺžka, ale za seba môžem povedať, že mi to zas tak moc neprekážalo. V rozpätí dvoch hodín dostal každý žáner a každý problém svoj priestor a čas, čo sa mi na filme celkom páčilo. Film sa nikam neponáhľal, tak ako tomu je u iných komédii a Judd Apatow nechal divákovi podrobnejší pohlad na tento "problém". Film som si vychutnal a priznávam, že niekedy je trošku zbytočne naťahovaný, ale bavil ma kedže postavy si ma získali už od začiatku. A za Kathrine Heigl si prihodím jednu navrch. 80% - 4* ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Knocked OUT...Mladá ambiciózní kráska se nečekaně octne v očekávání s tím nejhorším moulou ve státě Kalifornie a variace na Shreka-aneb Jak kultivovat odporného losera do bábovky vzorného taťuldy- začíná. První půlhodinu mi to připadalo jako ta nejdelší a nejpřesvědčivější reklama na antikoncepci a abstinenci. Ale i ta adorace průměrnosti a la "obézní vulgární ňouma má zlaté srdce" se nakonec stala snesitelnou, dialogy jsou výborně odposlouchané a legrace s dětmi, otcem, mezi sestrami a nebo na pánské jízdě ve Vegas místy velmi roztomilá. Za něco si můžu sama, když nestíhám humor šlapající na dopinku popkulturních odkazů(Star Wars:-) , ale tahle romanticko-reálná komedie z perspektivy muže-zastydlého puberťáka je v samém jádru velice konzervativní film přísahující místo na bibli na plenky a na dudlíky. Rodinné hodnoty, kam se podíváš.50% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow dokazuje, proč i přes (pro žánr) smrtící stopáže patří k vzývaným polobohům. Může za to jeho neskutečný cit pro vytváření divákových paralel s vlastním životem, kde najít si ‚to své‘ není zase až takový problém. I přes smršť vulgarismů a pokleslého humoru to však funguje. Zvláště díky Rogenovu sympaticky civilnímu charismatu upoceného burana a Heiglové schopnosti působit i v těch nejvypjatějších emočních momentech uvěřitelně. Krásný konec. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow, scénárista a režisér v jednom, umí vytvořit skutečně vtipné a mnohdy originální situace, stejně jako opravdově působící hrdiny a přirozené dialogy (na tom mají velkou zásluhu i výborní herci). V rámci žánru to ale Apatow trochu přestřelil s délkou, tudíž by se dala asi půlhodina vystříhat (která vás nenudí, ale není v ní řečeno prakticky nic nového). ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Judd Apatow několiktrát zmínil v komentáři DVD, že film je silně inspirován narozením jeho první dcery. (don corleone)
  • Slovo "fuck" a jeho všemožné variace je tu řečeno celkem 113x. (Bauer)
  • V severoamerických kinech film utržil 148,8 milionu amerických doladů, celosvětově pak 219,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama