Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

H34D 

všechny recenze uživatele

Komedie roku? Pff, tak to mi vymrdej bradku! Což o to, Apatow se snaží, jeho humor má i přes časté fuckování a drsnější sexuální narážky citelné známky inteligence a to se v dnešní době x-tých pokračování záchodového American Pie rozhodně cení, jenže ono to zas tak vtipné není, člověk se sem tam možná uchichotne, ale nic víc, Smithovským Clerks to nešahá ani po kolena. Scénář v intencích žánru není špatný, takoví Ledově ostří byli ohranější a stupidnější (to asi záměrně), najdeme v něm sice klasicky předvídatelný happy end i určitou dávku moralizování, ale nepůsobí to vyloženě trapně, či nuceně... Večer s Knocked Up nebyl špatně strávený, ale není to zrovna důvod, proč se divám na filmy. 6/10 ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vskutku obrovské zklamání od téhle dokonale vybrané party mých oblíbených komediálních herců. Vtip takřka na 0. Nepamatuju si, že bych se za celý film zasmál. No možná jen tak pousmál což se nedá nazvat úspěchem. Příběh nic moc a všichni hlavní hrdinové působili nesympaticky včetně Setha Rogena. Na závěr ještě ukázali vagínu při porodu, protože to je určitě to co chce každý chlap vidět. 20% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Směji se ještě teď. Avšak ne filmu, ale hromadě těch rádoby odborníků, kteří vychválili tuto nudnou komediální atrapu. Romantická komedie je to stěží, protože série trapných skečů a vtipů je pro úzkou skupinu lidí, která i tak stěží ustojí obrovské rozdíly mezi kvalitou vtipů, jenž se ve filmu objeví. Vše přes pop-kulturní odkazy na filmy a hudbu až po internet a trapnosti ala Prcičky. Dále tu chybí důležitý prvek, jaký například Prcičky držel v hladině komedie a "nezapomenutelnosti", a to nějaký velký vtip nebo nezapomenutelná scéna. Zbouchnutá je zkráceně nudná komedie bez pořádného humoru, na kterou zapomenete ještě dřív než skončí titulky. Judd Apatow není nic víc než průměrný režisér, kterému díky propagaci a vychvalování přišlo na film dost lidí. Toto je od něj už druhý film, který mě nebavil a byl velmi přeceňován i od lidí, kteří o něm mluvili aniž by ho viděli. Ztráta času. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $148,768,917Tržby Celosvetovo $219,076,518Tržby za predaj DVD v USA $116,076,707 //počet predaných kusov 6,265,417║ Trošku ťažko sa človek hľadá v štýle prevedenia od Judda Apatowa, nie že by točil moc oklieštene ale niekedy sa snaží moc tlačiť na pílu, prípadne scénkam chýba patričná ľahkosť aby mohli pobaviť, taktiež to príde až moc zdĺhavé, skrátiť o pól hodinku by veru neuškodilo. Aspoň že Katherine Heigl je v každej scénke zlatá. /55%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pěkný.... Léta mě spolehlivě bavily Frat Pack komedie, ale ty jsou momentálně v úpadku.... delší dobu nic.... a konečně, zdá se že přichází nová vlna, a to v současnosti všudypřítomného Judd Apatowa. Tedy alespoň tak to prezentují média. A z mé strany souhlas - tenhle film je opravdu něčím neotřelý a působí jako čistá voda, minimálně skvělým Sethem Rogenem, kterého znám z minula jen od pohledu. Jeho postava tady válí - takovej buranskej týpek sympaťák se hnedtak nevidí. Díky těm kecům co má a přirozenym způsobu hraní se vůbec nedivím, že po něm hned šáhl Kevin Smith. Navíc Seth nepostrádá charisma jak prase - doslova. Tak uvidíme, Rogen a Apatow to jsou dvě nová jména co mi z týhle povedený komedie vylezla. Takže doufám. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • V severoamerických kinech film utržil 148,8 milionu amerických doladů, celosvětově pak 219,9 mil. (NIRO)
  • Když jedou Ben (Seth Rogen) a Pete (Paul Rudd) do Las Vegas, navštíví představení slavné akrobatické skupiny Cirque du Soleil. (Stanley619)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama