Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (302)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Apatow si napsal (a natočil) film pro svou nádhernou manželku a dvě dcery a ani jedna ho nezklamala. Leslie Mann je skvělá a do své role zapadla skvěle, protože jí dokázala vtisknout rozporuplné emoce. Chvíli byla nepříjemná, chvíli hysterická, chvíli rozumná a pořád ve snaze mít vše pod kontrolou (i když to všechno vyklouzává z ruky). Vcelku zajímavá reflexe určitého životního předělu (který je stejně každých deset let), velmi příjemně obsazená, i když tedy okatě masturbační okamžiky s Megan Fox mi film spíše kazili. Taky ukázka, kolik zbytečných problémů si lidi dělají sami jen svou snahou po dokonalém a šťastném životě. Čtyřicítka na krku a já doufám, že to nebude tak husté. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

typicka apatowka s mnozstvom fuckovania a hrobozrunejsieho humoru (nikdy vsak nedosahujuca smithovskej otravnosti) ale zaroven i s mnozstvom ludskosti a realnosti... skoda ze to ma cez dve hodiny (problem kazdeho jeho filmu) a tak plytky pribeh to nedokaze utiahnut (hlavne otravne posoby premnozovanie i ked vtipnych ale vedlajsich figurok, ktore dej vobec nikam neposuvaju...), este stastie ze paul rudd je stale sympatak, ale naproti tomu leslie mann je obcas dost otravna a ich decka su neskutocne zle... take 3.5*, ale v dalsom filme by sa apatowy hodil nejaky strihac ktory tomu doda lepsie tempo... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film pro trošku jinou cílovou skupinu než jsem já, protože jsem se v tomhle naštěstí ještě neviděl a dvě dekády ještě snad ani neuvidím. Na Judda Apatowa překvapivě málo vtipu a více dramatu a rodinného moralizování. Nějaká ta pravda tam asi bude, ale to nezachrání naprosto nezajímavý scénář, který zabavit na celých (a notně přestřelených) 138 minut nedokáže. Leslie Mann v tomhle filmu působí poměrně nesympaticky, Paul Rudd mě taky moc nenadchl. Zachraňuje to dvojka Megan Fox a Megan Fox. Dvojka... you know. A taky malé cameo Jasona Segela. Ovšem palec dolů (a hvězdu) za trapné vyspoilovaní finále Lost. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Apatow napočtvrté a zase to samé. Půvabné Leslie Mann se dostalo prostoru, ve kterém by se podařilo pohodlně posadit i dvěma buvolům a půlce zebry, té přední samozřejmě. Až si člověk říká, jak z něčeho tak půvabného může po otevření úst vytrysknout tak vydatný proud sraček. Její hlas si to štráduje po nesmírně dráždivé zvukové frekvenci, která tvrdě znásilňuje divákovy ušní bubínky, a její herecký projev je ve výsledku bolestivější než škrábání se na koulích elektrickým bodcem na dobytek. No, umlčel bych tu rozkošnou flundru jedním dobře mířeným úderem penisu. Přes obličej. Každopádně typický Apatow - lehce přepálená stopáž, hromada dialogů, nespočet FUCKů a pár příjemných popkulturních mrknutích. Nač zapírat, opět mi držka zůstávala zkroucená ve stupidním úsměvu, až jsem za sebe styděl a zapochyboval o úrovni svého smyslu pro humor. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Supr. Tuna popkulturních narážek, skvělí herci ve vedlejších rolích (Lithgow, McCarthy, Segel, O'Dowd) a nádherně zvučná američtina Leslie Mann. Megan Fox je tu sice minimálně, jakmile se však objeví v záběru, okamžitě si krade celý film pro sebe. A navíc si přivydělává jako GFE. Tenhle film prostě nemůžu nemilovat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Toto bol prvý film režiséra Judda Apatowa natočený v pomere strán 2,39:1 a zároveň jeho prvý digitálne natočený film. (Arsenal83)
  • Cameo si ve filmu střihl zpěvák kapely Green Day Billie Joe Armstrong. (pajik)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama