Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o fanoušcíh hvězdných válek pro fanoušky hvězdných válek. Místy jsem se skutečně pobavil (star wars vs. star trek). Nápad nebyl špatný, ale chvílema to byla trochu nuda, na druhou stranu bylo dobře, že se ve filmu objevily osobnosti z původní ságy jako Carrie Fisher (princezna Leya) Billy Dee Williams (Lando), a taky herec, který stvárnil Dartha Maula - Ray Park...60%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Komedie, která zůstala stát na půli cesty... Né, že bych se vůbec nebavil, pár dobrejch keců tam i bylo, ale celkově je to docela slabota, o to spíš, že ten námět by byl sám o sobě skvělej (sám se za fanboye tak trochu počítám :-)) a navíc je i ten fakt, že vedlejší postavy byly mnohem lepší než ty hlavní (především Seth Rogen ve dvouroli byl libovej a taky potěšila přítomnost "Jaye a Mlčenlivýho Boba"), docela na prd... Až na Kristen Bell přeobsadit všechny hlavní hrdiny a mohla to být jedna z nej komedií roku 2009. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

"Nobody calls Han Solo a bitch!" :D Skvele Star Wars odkazy, rovnako tak aj camea Billyho Dee Williamsa a Carrie Fisher ("I love you - I know"). Cim vacsim fanusikom serie ste, tym viac si Fanboys uzijete. Zaverecna hlaska je uz len ceresnickou na torte. 65% z objektivneho hladiska (z toho subjektivneho by to bolo viac). ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Sympatický film, který si užijete o to víc, pokud Star Wars i Star Trek máte rádi, ale nejste do nich blázni. Oněch devadesát minut vůbec nebolelo, děj je ovšem tak nevýrazný, že vám v paměti utkví jen několik skutečně mistrných montypythonovských gagů, které si ale příště stejně najdete na You Tube. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Když jsem na Festivalu Fantazie zjistil, že se tu promítají Fanboys, neváhal jsem. To byla/měla být ideální atmosféra pro tenhle film. Ale ani obecenstvo v Chotěboři nemůže zachránit, co nezvládnou filmaři. Camea potěšila, SW narážky případně SW/ST souboje taky, ale.. toho nerd humoru je tam prostě málo (že člověk je vděčný i za Vaderovské sýpání). Jinak je to standardní roadmovie se standardními zápletkami, situacemi, postavami a stylem zábavy. SPOILER: Nerd s brýlemi, nadržený tlustý nerd, příhoda s prostitutkou, příhoda na policii, zfetovaná příhoda, rodinné vztahy, rodinné zázemí... originalitu hledat lupou. A honění si nad znalostmi SW universa to nezachrání. /SPOILER ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z prvních promo plakátů na tento film oznamoval: "Coming To Our Galaxy in 2007". To samozřejmě nebylo dodrženo. (Caszidy)
  • Na bočních dveřích dodávky je nápis fanboys vyvedený a zrcadlově převrácený ve Star Wars abecedě Aurebesh. (Caszidy)
  • Hnutí reagující na zásahy producenta Harveyho Weinsteina do filmu mělo název "Stop Darth Weinstein campaign". (Caszidy)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama