Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tvůrci nedokázali úplně zachovat v celovečerní verzi zdejší temnou atmosféru. Jinak platí to, co u dlouhé verze a to především zajímavý a originální námět. Díky své délce a celkovému ději působí tenhle kraťas dost nekompletně, ale to se dalo čekat. Jsem jenom rád, že dostal Shane Acker díky tomuhle dílku šanci a mohl natočit celovečerák na jeho motivy. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Pokud bude film vystavěnej na atmosféře tohohle zvláštního dílka a technicky se posune ještě trochu výš (viděl to jsem jenom ve špatný kvalitě na youtube a bylo to rozmazaný tak mi to připadalo trochu horší.) tak by to mohl být po Coralíně a jejím světě za tajemnými dveřmi další film kterej lze označit za nejlepší animák všech dob. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Na celovečerák jsem se těšil, ale po něm jsem se necítil zcela uspokojen. Po shlédnutí tohoto původního snímku ano. Pikantní je, že mi při dívání se koukala přes rameno manželka a na závěr poznamenala: „to je zajímavý, tam bylo všechno co v tom filmu, ale bylo to krátký“. To je přesně ono. Totálně hutný příběh. A ty němé emoce... výtečná podívaná. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát nejvyšší hodnocení. Jako první jsem viděl film a teprve půl roku poté se dívám na kraťas a musím uznat, že mě dostal o něco více. Do pár minut nacpal tvůrce to, co bylo hlavní myšlenkou v celovečerním filmu a povedlo se mu to skvěle. Nejlepší je atmosféra celého snímku, která je opravdu drsně ponurá... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

po opakovaném shlédnutí musím snížit hodnocení na silnější 3* a tím ho dát téměř naroveň svému delšímu a mladšímu bratříčkovi. Atmosféra i zpracování jsou hodně dobré jen chybí jakékoliv vysvětlení té postapokalyptické situace, stejně jako co a proč se tam děje. Naštěstí ve filmu je to už nastíněno lépe. Kvůli provedení to stojí za podívání, ale nic hlubšího tam nehledejte. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama