Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, který zároveň pracuje jako forenzní psychiatr FBI, dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života. Aby se zachránil, musí Jack použít všechny své dovednosti a zkušenosti, aby zúžil okruh možných podezřelých, mezi něž patří nespokojení studenti, opuštěná milenka i sériový vrah, který sedí v cele smrti. Jack Gramm založil celou svou kariéru na spolehlivém „určování“ povah lidí a faktorů rizik. Svoje expertní osvědčení získal díky případu sériového vraha Jona Forstera a nyní, s pocitem zadostiučinění, čeká na Forsterovu popravu. Ale když se začnou objevovat další podobné vraždy, musí Jack obhájit, že Forster je skutečně vinen, jak celou dobu tvrdil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby mně někdo vyhrožoval, že budu žít 88 minut, tak bych si v poklidu zalezl do sklepa, podíval bych se na film a za hoďku a půl bych vítězoslavně vylezl ven. Jenže Dr. Gramm reaguje na podněty, přijímá telefonní hovory a tak se není co divit, že je zadýchaný a neomylně směřuje tam, kam bych raději nechodil. Já jsem tedy rád, že se rozhodl věc řešit, protože mně ten film hodně bavil, ale já raději volím ten sklep, kde mobil nemá signál a zvonek či halekání zvenčí není slyšet. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Filmy se dají přirovnat k čemukoliv. Tentokrát ho přirovnám k mrakodrapu. Mrakodrap jako takový se staví třeba jen rok. Ale základy, které se zarývají hluboko do země třeba i pět let. Jasně, filmy se tak dlouho netočí, ale mít základy je samozřejmostí. Tenhle film je nemá, příběh obyčejný a pokus o časotíseň vůbec nevyšel. Divák se házen z okraje na okraj a nestačí se rozhlížet, co se to děje. Závěr je sice nepředvídatelný, ale hloupý. Jedinou devizou 88 minut je Al Pacino. Ten by opravdu mohl dělat cokoliv a byla by to paráda, ale to bych se stále opakoval. Bez něj by šel film do "černých" hlubin čsfd. S tímhle rovnou do televizi, žádná distribuce. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

5/10 Vizazi odpudivy Pacino v pokusu o casovy napinak. Zpocatku to i funguje, ale jakmile na fakulte padne me podezreni na osobu, z niz se nakonec vyvine pachatel to stagnuje. Takovy prumer, co s muze libit - skoda ze z toho neudelali film na opravdovych 88minut - bylo by o cem mluvit. Baby jsou tam pekne a hlavni myslenka taky, i kdyz se nemusi kazdemu libit. Tak jako produkt placement jiste severske firmy, takze kdyz se jejich telefon podivne rozbije, nelze prehodit kartu do jineho, ale je potreba pouzit docela jiny kus ;]] Ach ti amici... Jinak cely pribeh z Seattle je ramovan ubohym pruletem jednoho letadylka kolem panoramatu mistniho ufa a jinak uz to mohli klidne natocit kdekoli - zkratka berlicka jak prase ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka. Iné slovo ma bohužiaľ nenapadlo keď som sa pokúšal zhliadnuť tento "film" a pochopiť prečo hlavnú úlohu prijal AL PACINO. Vrah mi bol jasný po cca 20 minútach, ale to by mi ani tak nevadilo. Najpríšernejším prvkom filmu je totiž dementný scenár a amatérska réžia. V polovici 90-tych rokov podobné C-voloviny prinášala na svojich VHS spoločnosť INTERSONIC. SPI zdá sa "úspešne" týmto hovadinám konkuruje. (6.2.2008) ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

dostal 88 minut, aby si zachranil zivot. v celku chytlavy namet, kt. sa vynikajuco ujal avnet a len malokedy upusta z velmi rychleho tempa (vzdy sa nieco deje, vsetko je v pohybe). jednym velkym plusom tohto snimku je aj angazovanie al pacina, kt. vyzdvihol film do nadpriemeru, pretoze jeho charizmou a celkovym vystupovanim si kradne vsetku pozornost na seba. mozno trosku zamrzi zaver a vypointovanie, ale 1 a pol hodiny sa celkom dobre zabavite. 75% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (9)

  • Premiéra měla být už v roce 2005, ale nakonec se posunula o dva roky. (Elisebah)
  • V 22. minúte vychádza Jack Gramm (Al Pacino) autom z garáže a o minútu neskôr môžeme vidieť, že nejde rovnakým Porsche ako predtým - na aute sú iné elektróny. (mackobubu)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno