Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jednodušší bratříček Šestého smyslu. Film s překvapivě poutavou atmosférou, který jen na pár krátkých okamžiků nechává diváka nadechnout. Strhující tempo a mrazivé scény, které obalují kostru poměrně originálního děje. Kevin Bacon je naprosto přesvědčivý, velmi se doplňuje se svým filmovým synem v podvědomém sestavování domečku z karet, který se v naprostém závěru rozsype do překvapivého rozuzlení. Vizuálně velmi dobře provedený stav hypnózy, skvělá scéna ve které hlavní hrdina v podvědomí chytá za ruku přízrak mrtvé dívky a do jeho představy proniknou ruce jeho ženy a strhnou jej zpět do reality. Pátá hvězdička unikla tomuhle filmu jen o chloupek. Tím chlupem byly některé mezery mezi stěžejními scénami. Škoda že mi právě tenhle chlup vlítnul do nosu a já si místo dopsání páté hvězdičky kýchnul. Na videofilm je tohle fakt dobrá záležitost. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Čistě televizní záležitost. Duch v zrcadle, duch na sedačce, promlouvání k duchovi ve tmě, nějaká ta záhadná vražda, pološílený otec, hypnotizace, jemná klavírní hudba na podbarvení atmosféry, starý jednopodlažní byt v klidné čtvrti a další a další typické a notně okoukané atributy na nás chrlí nikterak známý David Koepp. Eso v rukávu sice má a tím je výtečný Kevin Bacon, ovšem jinak se tenhle kousek řadí spíše do průměru. Se Šestým smyslem kvalitativně vcelku neporovnatelné, neboť přesně z toho Ozvěny mrtvých těží. Situací, které jsme už určitě někde viděli je tu jako cikánů na Kladně. Čili přehršel. A ani ta závěrečná pointa mi nepřijde originální. Pokud je na obalu ve videopůjčovně vrstva prachu, není se vůbec čemu divit. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný thriller, kde Koepp staví především na hodně dobře zvládnuté atmosféře a prací s Kevinem Baconem. Jako horor bych to sice neoznačil, ale pro slabší povahy to přece jenom může být celkem devastující záležitost. Jako celek to není nic hvězdného, ale na jedno použití je to přímo optimální. 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná duchařina. Sice ne moc intenzivní hororový zážitek, strašidelné je to totiž jenom velice zřídka, ale koukalo se mi na to dobře. Jenom ten závěr je takový až moc tradiční, za což však může těch 10 let, co uplynulo mezi dobou vzniku snímku a dneškem. Tipuju, že v současnosti by se takovýto film pohyboval cca kolem 60%, a to ještě hlavně díky skvělému výkonu Kevina Bacona. Horror movie of the year ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Žijete si v klidu svůj život, když se vám najednou švagrová povrtá v mozku a od té chvíle na vás začnou vybafávat různé strašidelné přízraky a duchové. Vidíte je, když je vidět nechcete, a když je vidět chcete, tak se neukážou, ani kdybyste je prosili. Není divu, že to hlavního hrdinu vykolejí a rodinné vztahy tím začínají trpět. Jenomže on se nemůže zbavit přízraku a hlavně posedlého hledání vysvětlení, co po něm chce. Potud slušně rozehrané, se sem tam nějakou lekačkou, napětí by se dalo krájet. Racionální vysvětlení neracionálního jevu taky ujde. Ale ten závěr! Ach, můj bože, to je bída a utrpení. Absolutně se k filmu nehodí a nechtěnou směšností zkazí veškerý předešlý dojem strašidelné historky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama