Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak prvú epizódu som videl v čakárni u doktora, keď som čakal na vyoperovanie znamienka a celkom ma to chytilo, že som aj zabudol, že idem na zákrok. Celkovo som mal rád takéto TV programy o vylepšovaní a opravovaní áut, ktoré vo veľkom púšťali hlavne na Discovery. Tento program je točený v skutku pútavo, od miest, kde autá získajú, po samotnú rekonštrukciu. Samozrejme to najlepšie je práve tá premena bežného alebo hrdzavého šrotu na naleštenú "krásku". Tiež sa mi páčilo, že to s tým tuningom až tak nepreháňali, ako niektorí (aj miestni) magori, čo si myslia že viac je vždy lepšie. Ak na to niekedy narazíte v televízií a nebudete mať čo robiť s načatým dňom a ste milovníkmi áut, tak nebudete sklamaní. ()

80s Martin 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl tenhle pořad, nenapadlo mě, že by někdo někdy vážně namontoval spoiler na mini dodávku.. V Pimp my ride je ale možný úplně všechno - svěřte jim do rukou svou rachotinu a vrátí vám přeplácanou a do absurdna vyšperkovanou káru, jakou by bral nejeden pimp. Stylově mi výsledek proměny obvykle nic neříká a (ačkoliv je to trošku jinej formát) mám o dost radši Tuningové války, ale jako taková charita pro majitele plechovek z vrakoviště docela dobrý. ()

Reklama

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

mai 

všechny recenze uživatele

Vesměs nějaký nevýrazný človíček vytáhne vrak auta z vrakoviště, nahází do něj ještě více bordelu a může zavolat Xzibita s jeho partou, aby stím něco udělali...Každopádně se mi pořad líbí, koukám na něj ráda, humor Xzibita je skvělý a je šílené, kolik vymakaných věciček dokážou narvat do obyčejného "auta". Ikdyž se občas divím, že se jim to nerozsype pod rukama, protože některé kousky jsou fakt "prvotřídní".(Někdy ovšem musí celé auto rozebrat...vlastně vymlátit...a zůstane jen podvozek a celá kostra a vše se dělá nově a o to myslím některým "zákazníkům" jde...). Ale to mi je jedno. Ať si to dělají jak chcou. Super nápad a ještě lepší provedení :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)
  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)
  • Mnoho prvkov z vytuningovaných áut, ako napríklad extra veľké reproduktory či LCD obrazovky na predných sedadlách, boli pridané čisto len pre účely šou a po jej skončení museli byť odobraté, pretože niektoré z nich porušovali federálne zákony, iné modifikácie jednoducho to auto nezvládlo a podobne. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama