Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Takže zoberú americký van, z predných troch sedadiel urobia dve a namiesto stredného namontujú popcornovač. Zadné tri rovno vyhodia a namontujú tam drevenú truhlu z ktorej vylieza plastová lebka. Samozrejme to by ešte ostalo miesto v kufri, tak to teda nie. Tam treba namontovať dvadsaťsedem reprákov a sedem palcovú obrazovku, samozrejme napojenú na playstation2. Nech nezabudnem ešte žiarivo ružovú metalízu s čiernym chlpatým interiérom a máme tu desaťmetrový, dvojmiestny, pojazdný cirkus, ktorému sa do kufra zmestí akurát iPod mini. Bravó, zaujímavé je ale jedno, je to sledovateľné. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Voľakedy mimoriadne úspešná, dnes len živoriaca, americká televízna stanica MTV vyprodukovala nehudobnú sériu o automobilovom tuningu. Zistili, že je tento formát momentálne populárny, tak sa rozhodli, že sa aj oni do toho pustia. Bude to uvádzať akýsi vyhihňaný černošský raper Xzibit. Partia šikovných mechanikov z firmy Gas dá doporiadku najakú starú káru, čo im dotiahneme do garáže. Poriadne na nej zamakajú. Potom ju slávnostne odovzdáme majiteľovi. Ten sa od radosti skoro zblázni. A všetci sme spokojní. Ľudia na to iste budú čumeť. Asi takto uvažovali producenti z MTV, keď schvaľovali tento projekt. "Pimp My Ride" - tuctová záležitosť. ** ()

Reklama

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyšinutá reality show, která se stala legendou a zároveň mémem. Naprosto ujeté úpravy - v dílně West Coast Customs se dávali LCD obrazovky úplně všude - na blatníky a snad i pod auto. Každý zákazník dostal své auto zpět "vyšperkované" na míru, ale zároveň to byla taková karikatura = přehánění nápadného znaku. Auta od "zákazníků" přebírá (a přitom je roastuje) a zas je odevzdává Xzibit, který sice o autech neví nic, ale je to extrémně charizmatickej a sympatickej mašťák s nakažlivým smíchem. Bohužel je to hodně ulhané a narafičené jako skoro všechny "reality shows". ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

pořady o autech mám rád, všechny. Když se do toho dá ještě x-zibit s jeho humorem, tak je to paráda. Ovšem skutečnost, že týpek přijede ve starym křápu a oni ho pak v dílně předělají na superauťák, no dejme tomu, ale když se na to zpětně podíváme, co z toho bývalého auta tam zůstalo ? Občas ani holá konstrukce nezůstane původní .. :D ačkoli by se to sem asi nemělo dávat, neodpustím si poukázat na jedno video, týkající se právě tohodle názoru: http://www.autoweb.cz/2722-pimp-my-ride-xzibit-a-skoda-yeti-video/ ... Takže oni nepředělávají auta, oni je vyrábějí :D Nicméně mě dostává, co vše jsou schopní tam nacpat a jak to auto pak vypadá jak z GTA .. ()

80s Martin 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl tenhle pořad, nenapadlo mě, že by někdo někdy vážně namontoval spoiler na mini dodávku.. V Pimp my ride je ale možný úplně všechno - svěřte jim do rukou svou rachotinu a vrátí vám přeplácanou a do absurdna vyšperkovanou káru, jakou by bral nejeden pimp. Stylově mi výsledek proměny obvykle nic neříká a (ačkoliv je to trošku jinej formát) mám o dost radši Tuningové války, ale jako taková charita pro majitele plechovek z vrakoviště docela dobrý. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu Válka a.s. z roku 2008 se objevuje plakát "Pimp My Office" odkazující na show. (Sony1994)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)

Reklama

Reklama