Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Porovnanie Pimp my Ride a Originálov na cestách vyznieva lepšie skôr pre Originály. Uznávam, že charizmatický Xzibit môže byť dostatočným lákadlom pre diváka, lenže celá prezentácia premeny auta zaváňa takým tým MTV nádychom. Najvác trapnosť je ked sa majiteľ dotyčného autíčka thanksuje MTV, že mu umožnila premenu. Ale pretože autíčka sú vytunené fantasticky a štýlovo, dávam Xzibitovej garáži tri čisté zásahy. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu vidět 100x a nikdy mě to neomrzí. Pimp My Ride, aneb česky "Vytuň mi mojí kraksnu". Tady mi ani nevadí HipHop a Xzibit. Právě on má ty nejdrsnější hlášky. Ani nechci vědět, kolik už ta auta dohromady stála, ale každej kousek je jedinečnej. Kéž by tak vzali mojí starou Toyotu. 5* si to podle mě zaslouží, jedna z nejlepších věcí, na co se dá na MTV koukat. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO YOU WANNA BE A PLAYER... BUT YOUR WHEELS AIN'T FLY, YOU GOTTA HIT IS UP, TO GET A PIMP DOWN RIDE." ----------- (25.3.2020) V časoch, keď ešte televízii kraľovalo MTV (90. roky – hudobné videá / 00. roky – reality-shows), na jeho čele mimo kúskov ako Jackass, My Super Sweet 16, MTV Cribs, Nitro Circus, Fear Factor, Nick & Jessica, Room Raiders či Beavis a Butt-Head stálo aj legendárne a neslávne falošné Pimp My Ride. Stiahol som 73 epizód a som odhodlaný pozrieť ich všetky a ak by som mal uviesť, akú mám motiváciu, bol by som (čo aj som) za úplného kktka – chcel by som vytvoriť kompiláciu všetkých X to the Z Xzibitových smiechov naprieč všetkými šiestimi sériami po vzore tohto videa. A keď to bude hotové, tak bude dobre a mne už komplet prepne. ---------- (20.5.2020) Seriem na to a zakončujem druhou sériou. YT mi to neprekvapivo blokol, takže nahrávam inde. ---------- Moje 'majstrovské' dielo (malo by to ísť prehrať bez potreby sťahovania) (Tak už je to aj na YouTube) ---------- Dobrý, obšírnejší článok o reálnom zákulisí šou od HuffPost. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak prvú epizódu som videl v čakárni u doktora, keď som čakal na vyoperovanie znamienka a celkom ma to chytilo, že som aj zabudol, že idem na zákrok. Celkovo som mal rád takéto TV programy o vylepšovaní a opravovaní áut, ktoré vo veľkom púšťali hlavne na Discovery. Tento program je točený v skutku pútavo, od miest, kde autá získajú, po samotnú rekonštrukciu. Samozrejme to najlepšie je práve tá premena bežného alebo hrdzavého šrotu na naleštenú "krásku". Tiež sa mi páčilo, že to s tým tuningom až tak nepreháňali, ako niektorí (aj miestni) magori, čo si myslia že viac je vždy lepšie. Ak na to niekedy narazíte v televízií a nebudete mať čo robiť s načatým dňom a ste milovníkmi áut, tak nebudete sklamaní. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Originální americká verze se dočkala celkem šesti sérií s celkovým počtem 73 epizod. (Sony1994)
  • V niekoľkých prípadoch sa stalo, že vytuningované autá, ktoré majitelia dostali, neboli tie, ktoré pôvodne odovzdali. (Real Tom Hardy)
  • Reklama na český vůz Škodu Yeti byla vytvořena v duchu tohoto pořadu. (Wade)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno