Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

xpaja 

všechny recenze uživatele

Pořad je to svým způsobem fascinujíci. Tvůrci někde seberou nějaký šrot, co už pomalu nevyjede na silnici a doplní nějakého vlastníka (většinou mladou holku). Nevěřím totiž, že by brali skutečné lidi "z ulice". Pak to auto rozeberou a opět ho složí na základě velkého množství tuzingových doplňků. Takže základem jsou velká kola co se sotva vejdou do podběhů a výrazný lak. Do interiéru vždy napěchují aspoň 5 LCD obrazovek nebo tabletů, občas přidají i playstation. Kolem úprav motoru nebo podvozku se to v podstatě netočí, leda se o tom okrajově zmíní. Co mě fascinuje nejvíc, jsou výroky "vlastníku" nad jejich novým "votuzidlem". Řeči typu" Tohle auto mi úplně změní život.", "To je to nejlepší co mě v životě potkalo" apod. jsou až směšné. Jen doufám, že ty řeči nikdo nebere vážně. Dávám ---== 15% ==--- , těch 20 minut se totiž dá vydržet a divák se aspoň doví jakou další neskutečnou hovadinu do toho auta ještě namontují. ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

Reklama

80s Martin 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl tenhle pořad, nenapadlo mě, že by někdo někdy vážně namontoval spoiler na mini dodávku.. V Pimp my ride je ale možný úplně všechno - svěřte jim do rukou svou rachotinu a vrátí vám přeplácanou a do absurdna vyšperkovanou káru, jakou by bral nejeden pimp. Stylově mi výsledek proměny obvykle nic neříká a (ačkoliv je to trošku jinej formát) mám o dost radši Tuningové války, ale jako taková charita pro majitele plechovek z vrakoviště docela dobrý. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to hodně líbilo, ale postupem času jsem si uvědomoval, že ty "káry" jsou už přeplácaný a někdy až nevkusný.... samozřejmě, že bych byl štěstím bez sebe, kdyby mi někdo takhle vylepšíl mýho pažouta ale kdyby ubrali trochu techniky a přidali na vkusu, bylo by to nejlepší ;) Škoda, že tu taky nemáme něco podobnýho ;) 50% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Pimp My Ride som začal pozerať iba kvôli Xzibitovi. Vôbec niesom fanúšik aut, no myslím že relácia môže sadnúť aj nezainteresovanému divákovi. Ide hlavne o zábavu a na MTV nebolo veľa programov pri ktorých by som si nezanadával. Niektoré vylepšenia aut sú skvelé a nikdy by vás nenapadlo že je to vôbec možné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Na show také odkazují pořady Pimp My Room (vysíláno MTV v Nizozemí), Pimp My Wheels (upravování motorek - MTV Itálie), Pimp My Fahrrad (upravování kol) a Pimp My Whatever (doslova upravování čehokoliv - oboje MTV Německo). (Sony1994)
  • Kromě moderátora Xzibita se v seriálu objevil také guvernér Arnold Schwarzenegger a v britské verzi Madonna. (Sony1994)

Reklama

Reklama