Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller Afterwards je natočen podle novely "Et apres..." francouzského spisovatele Guillauma Mussa. Nathan Del Amicoc (Romain Duris) je vynikající a úspěšný newyorský právník. Jeho osobní život je však chmurný od té doby, co se rozvedl s Claire (Evangeline Lilly), jeho jedinou láskou. Až do chvíle, kdy potká záhadného doktora Garretta Goodriche (John Malkovich), jenž se mu představuje jako "posel". Goodrich tvrdí, že dokáže pomocí svých smyslů určit, kdy jistí lidé zemřou a že je poslán, aby jim pomohl, dokud není pozdě. Nathan mu nevěří ani slovo, ovšem brzy poté je svědkem několika znepokoujících událostí, jež Goodrichova slova potvrdí. (Banger888)

(více)

Recenze (70)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kdybyste měli možnost dozvědět se, že Váš život se chýlí ke konci, chtěli byste to vědět? A co teprve kdybyste měli možnost vidět, že se někomu chýlí život ke konci, jak byste s tím naložili? Dar nebo prokletí? To je otázka hodna odpovědi. Afterwards se o odpověď pokusil a velice solidně ji zdolal. Smutná, těžká, citlivá a jemná životní situace hlavního hrdiny mě tížila jako jeho, ale pomocí nádherné hudby zároveň unášela do oblak. Kontrast, který mě pořádně zasáhl. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne plynúca dráma,s ťažkou témou, veľmi pekne rozpravaná a prezentovaná, myšlienkovitá a hĺbavá o tvrdej realite života v ktorom nevieš deň ani hodinu kedy sa vypne vypínač a je koniec.Napriek dosť vážnej tematike som si celkom oddýchol a veľmi pekne sa nato pozeralo.Nieco na zamyslenie a určenia priorít, ktoré sú v živote ozaj dôležité. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Nikdo nedokáže říct, kdy kdo zemře a co přesně se komu stane. Nikdo taky nedokáže smrt zastavit. Co ale člověk zmůže je, člověka na smrt připravit. Tak asi v tomto duchu se nese místy rozvláčný příběh Afterwards pro mě s né moc přesvědčivým Romainem Durisem. Naopak, J. Malkovich opět nezklamal, stejně tak i hudba podbarvující každý "světlý" okamžik. "Nebojte se říct těm, na kterých vám záleží, že je milujete." 73% ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Chtěli byste vědět, že umíráte a kolik času Vám zbývá? Změnili byste svůj život? A co kdyby umíral Váš nejbližší, co byste udělali? Silné drama, kdy do poslední chvíle nevíte, co očekávat. Krásná hudba skladatele Alexandrea Desplata tomu dodává tu správnou atmosféru.. ,,Nebojte se říct těm, na kterých Vám záleží, že je milujete." ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Dráma ako bič to síce mohla byť,ale napriek tomu emocie so mnou nezamávali ako mali.Možno by snímke pomohlo viac romantickosti do toho doslovného umierania tam a druhú polovicu mojej romantickej duše by to možno pomohlo roztopiť.Pomalo vlečúce sa mdlé scénky častokrát bez dialogov ma skôr unavovali k smrti akoby mali byť k niečomu užitočné.Zrýchlená verzia na diaľkovom ovládači tento problém razom vyriešila a život ide dalej.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Inšpiráciu pre natočenie snímky dostal režisér Gilles Bourdos ihneď po tom, čo dočítal novelu "Et apres..." od francouzského spisovatele Guillauma Mussa. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Quebec, v amerických štátoch Nové Mexiko a Texas a taktiež v meste New York. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2008 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama