Reklama

Reklama

Mistři švindlu

(seriál)
  • Česko Opravdový podvod (více)
všechny plakáty
TV spot 2
Velká Británie, (2006–2012), 54 h (Minutáž: 30–60 min)

Hrají:

Alexis Conran, R. Paul Wilson, Jessica-Jane Stafford, Dean Lennox Kelly, Paul Nicholls, Frank W. Abagnale Jr., Joanna Page, Abigail Evelyn Titmuss (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(107)

Obsahy(1)

Alex, Jess a Paul jsou profesionální podvodníci. Ukáží vám jak je možné ošidit lidi o peníze díky jejich důvěřivosti, nepozornosti nebo dobrotě. Uvidíte jak klasické triky, které podvodníci používají již odpradávna, tak podvody využívající moderní techniku. Vše se odehrává pod dohledem skrytých kamer a je tedy naprosto autentické. Jess využívá při podvodech své přitažlivosti, Alex dokáže umluvit kohokoliv k čemukoliv a Paul má encyklopedické znalosti podvodů. Dohromady tvoří sehraný tým Mistrů švindlu. (FrodoF)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (87)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Koukám, když chytnu. Některé podvody jsou vážně primitivní a i když neříkám, že bych se chytit nenechal, dá se to vymyslet. Ou, já už beru ten pořad tak, že má ukazovat dobré triky k zopakování XD Tak, dokument je to velmi netradiční, místy sice dost předvídatelný, ale to jeho záměru neškodí. Je to podané v zásadě zábavnou formou a hvězdičku si vysloužila úplně sama Jessica-Jane Clement, neuvěřitelně sexy ženská. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebyť tam tej brutálnej blondýny, dal by som minimálne o jednu hviezdu menej. Takže na vačšinu podvodov potrebujete niekoho rovnako sexy a občas aj nejakú tú poriadnu prípravu, takže nie je to až tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Ale ako sa luxusne naobedovať skoro zadarmo, to môže vyjsť každému blbcovi. Len ak vás náhodou pristihnú, tak to už seriál nerieši. Takže radšej nič neskúšajte. ()

Reklama

Doktor_Zeus 

všechny recenze uživatele

Nezbývá než čumět s otevřenou papulí co si lidi nevymyslí za podvody, a pokud je hustler proffík, obět téměř nemá šanci a dělá přesně to, co od nich švindlíř čeká. Paul, mistr s karetními i jinýmií triky, sexy Jessica která oblbne klidně jen vzhledem a Alex! Umět to, co například Paul tak se stěhuju do las vegas a za rok mám vyděláno víc než bych potřeboval na důstojný dožití ()

DaagCZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchosti podvodů, které jsou v seriálu vylíčené (včetně doporučení od "kompetentních osob") může každému pomoci se vyvarovat tomu, aby ho někdo podvedl. Pro ty, kteří si říkají, že by také něco zkusili je téměř v každém díle návod jak trikem/podvodem vyhrát pití v baru nad cizími návštěvníky. V deváté sérii dokonce dělají ze slavných osobností podvodníky, aniž by je učili co a jak mají dělat (pouze vysvětlí jejich roli a hodí je do "vody"). Podvody jim i tak vycházení, což je až zarážející. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Všetky typy podvodov pekne naservírované aj s návodom na použitie. Darmo, treba im uznať, že sú to naozaj špecialisti, tie ich plány sú také premyslené, že niektoré si musím pozrieť ešte raz aby som pochopila a uverila. No tak som asi spomalená, ale pri nich nestíham, rozhodne by som ich nechela v živote stretnúť, lebo mňa by určite nachytali na najľahší trik. Alex je môj obľúbenec, sa mi najviac páči. Všemožné triky od kartových, tie s falošnými pokladňami, poslíčkami na parkovanie, bankomatovými kartami, šperkami ja som stále v takom strese keď som nejakým spôsobom prinútená podvádzať, že si ani neviem predstaviť, čo môžu oni prežívať. Seriál mi priniesol okrem fascinácie týmito švindlami aj zdvihnutý výstražný prst, že treba byť na pozore, až pravdepodobne pôsobím paranoicky, a uchovávam všetky typy ako sa ubrániť zlodejom. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Alex vystupuje v seriálu trefně pod jménem Ian Steel. Výslovnost tohoto jména je hodně podobná slovnímu spojením "I steal", což v překladu znamená "kradu." (markul)
  • Paul často pracuje jako poradce pro kasína v Las Vegas. (markul)

Reklama

Reklama