Reklama

Reklama

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (73)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně na úrovni jedničky. Oddychová komedie s dramatickými prvky, která rozvíjí zápletky z prvního dílu a co víc, nepůsobí to jako nastavovaná kaše, ale jako opravdu přímé pokračování. Tentokrát mi ale všechny 4 zápletky přišly rovnocenné a bavily mě. Třetí díl bych klidně uvítal, klidně i bez kalhot (bez dvojsmyslu). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rachel Portman: 1. Rock & Roll Eric Hutchinson ,2. Together Michelle Branch ,3. Sunset Man James Otto ,4. No One's Aware Jack Savoretti ,5. Warm Whispers Missy Higgins ,6. Friday Night Craig David ,7. Sister Rosetta (Capture) Noisettes ,8. 5 times out of 100 Hot Hot Heat ,9. Girls Just Want To Cyndi Lauper ,10. You Are Mine Mute Math ,11. Strange & Beautiful Aqualung , ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Čtyři nejlepší kamarádky z dětství, které se rozutečou do světa na vysoké školy a jediné, co je spojuje jsou kalhoty, které si pravidelně mezi sebou posílají a do kterých se zázračně každá vejde (i ta s největší zadnicí). Sledujeme jejich vzestupy a pády, lásky a zklamání, hádky a následné opětovné spřátelení. Na nudné sváteční dopoledne dobré, pokud potřebujete vypnout mozek. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Upřímně chtěl bych si přečíst knihu. Protože něco tak blbého jsem na plátně už velmi dlouho neviděl. Otřesným sentimentem to začíná, malebnými scenériemi jak z reklamy na Niveu to pokračuje a velkohubými prology a epilogy s prapodivnou hloubkou to konče. Do toho přičtěte trapný příběh o kalhotách, nezáživné hlavní hrdinky, láska, tuna klišé, slzičky a máme z toho luxusní gulášek pro náctileté pupínky. Bavil jsem se jako již dlouho ne. Romantika ano, ale toto už je skutečně neúnosné. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Hezké, milé, nenásilné, hladící × místy nepatřičně trapné fráze. Ale i tak jsem film k závěru oplakala. První díl jsem neviděla, tak jsem se nemohla dost dobře seznámit s hlavními postavami, ale všechny mi přišly milé a fajn. Každý řeší nějaký problém, a řeší se lépe pokud k tomu máme kouzelné kalhoty a k tomu tři skvělé kamarádky. Byl to pohodový film, v závěru bylo na můj vkus moc otřepaných frází například: "Byla by na nás hrdá! Bez Tebe bych to nedokázala." (scéna po porodu, tu při porodu si nepamatuju; pozn. autora) Sesterstvo vám nic nevezme, dodá maximálně trochu optimismu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Bridget (Blake Lively) odjíždí na Brownovu univerzitu a Lena (Alexis Bledel) chodí na Rhode Islandskou školu umění. Ve skutečnosti se obě instituce nacházejí ve stejné ulici ve městě Providence na Rhode Islandu. (Aknah)
  • Závěrečná scéna, kde dívky skočí z útesu do moře, byla přidána na žádost Amber, Americy a Blake. V Řecku viděly 2 teenagery skákat z útesu, ty je přesvědčily, aby to taky zkusily. Dívky následně požádaly režiséra, jestli se by se takováto scéna nemohla objevit i ve filmu. (HappySmile)
  • Herečka Alexis Bledel byla v době natáčení o šest let starší než její herecká kolegyně Blake Lively, ve filmu však ztvárňují devatenáctileté dívky. (Aknah)

Reklama

Reklama