Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

gogos odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době se mi podařilo nedokoukat film. Neskutečně debilní úvod, který je naprosto o ničem, se nerozjede ani po pár desítkách minut. Absolutně nulový příběh, debilní a nic nedávající zápletka v kombinaci se ztónovanou barvou filmu jak z nějakého postapokalyptického snímku dává jasně najevo, že scénáristé se činili a režisér tomu nasadil koronu. Vše je završeno luxusním výběrem toporných herců, kteří umějí akorát tak vystrčit kozy, chlastat, mluvit o šoustání svých kamarádů a masturbovat pod mapou. Vydržel jsem 25 minut a s klidem na srdci můžu říct, že podobnou sračku jsem už léta neviděl... ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Jsem velice pobouřen, když tady čtu názory, že je Amber nudná, tuctová, průměrná lesba a autorům těchto výroků bych doporučoval napříště vyhledávat na torrentech výhradně filmy typu All the Boys Love the Boys. Jinak je tento takyhoror nesmírná píčovina, ve které dlouhé minuty skupina notorických paniců diskutuje o tom, jak se neohrabaně dostat slečně Lane do trenek, což je mi naprosto k smíchu. Zde mi nezbývá než jim jít příkladem, světácky nagelovat přehazovačku, ustrojit se do džínové bundy s nášivkou Katapult a použít osvědčenou balící techniku Člen nižšího managementu s týdnem dovolené navíc a stravenkami z padesáti procent hrazenými zaměstnavatelem. A zakončit příběh odhalením, že vrahem je sériový loudil, to je opravdu nápad za všechna hovna světa, pane scénáristo! ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher, jehož dominantou kupodivu není zadek hlavní hrdinky. Tou tentokrát považuju nejistou atmosféru odlehlého ranče uprostřed ničeho, kde se odehrává už víceméně klasická naháněčka. Žádná nápaditá hra na vraha se však nekoná, tu musí divák, co viděl už pár hororů, okamžitě odhadnout s téměř stoprocentní jistotou. Ale nebudu vrták, jelikož je zase fakt, že se na to kouká dobře. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se bude těžko hodnotit, když je v hlavní roli Amber Heard, která je pro mě snad nejkrásnější zahraniční herečkou. Po Drive Angry druhý film, ji to fakt seklo. Ale nebavme se jen o ní. Už od počátku je jasné, že Mandy Lane je hlavně pro teenagerovskou část populace. I v unaveném stavu mi nedělalo problém udržet pozornost a bavil jsem se, což si zaslouží plusové body. Chápu, proč film nemá vyšší hodnocení, protože není nijak mistrovský, co se týka herců a kamery. Já s tím ale problém neměl. Sice to dlouhou dobu nevypadá na horor, ale to mi také nevadilo, když bylo na co koukat. Možná by se dala vytknout absence "lekaček," které by neměly chybět, ale brutální scény to však plně vynahradily, na můj vkus až trochu přes čáru. Příznivci zvratů a momentů překvapení nemůžou říct ani popel, protože závěr všechno skvěle překopal. (No dobře, stejně už vidím v barvách, jak se řada kasá, že to všechno věděli dopředu.) Krásné slečny, napětí a zajímavé rozzulení - já jsem spokojen. No vida a nemusí to jít ani nad 50 procent. (Jak omezené zavrhovat snímky s méně, než polovičním hodnocením) Za mě 4.5, ale vzhledem k některým hororům se pokusím být trochu objektivní a přikloním se ke čtyřem hvězdám. 75% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný horor (spíš teda thriller) než na který jsme v současnosti zvyklí. Začátek s hromadou mladých lidí sice nevypadá moc originálně, ale poměrně pomalé tempo podpořené (pro mě nepochopitelně) pomalými songy už naznačuje, že nepůjde o tradiční thriller. Když se v polovině filmu odhalí vrah, tak divák opět může být trochu zaskočený. Nicméně atmosféru to nepochybně má a těch pár hororových momentů je docela originálních. Pro mě teda škoda překombinovaného závěru a trochu jsem rozčarován samotným tempem filmu. 55% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama