Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Strašlivá blbost, ale ja se smála skoro od začátku do konce :-D. Někde uprostřed to trochu ztrácí nějakýma těma moralníma věcma, ale zbytek filmu mně mile překvapil. Těm třem nerdům nešlo nefandit :-)). A to že Owen Wilson hraje v takove šílené komedii mi nepříjde tak divný, ale překvapil mně Adam Baldwin a jeho třicetivteřinovej štěk, toho jsem tam teda nečekala :-)). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na pohled jsem týpek vhodný k šikanování, ale všichni, kdo to zkusili, to již nikdy neudělají. Nikoli proto, že bych uměl krav magu, muay thai nebo alespoň obyčejné hwarangdo, ale proto, že vždy zodpovědně vracím to, co jsem dostal a k tomu štědře přidávám dvacet procent. Naši noví středoškoláci však váhají poměřit si bi-, tri-, quadri- a jiné cepsy s vrchním školním šikanovatelem a tak přichází čas na taktický výcvik, který sice jeví jistý náznak zábavy, ale přitom zdvořile nepřekračuje hranice průměru. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Trocha zklamání – ačkoliv se kolem tohoto bijáku různými způsoby motají mnou oblíbené persony, jakými jsou seňoři Brill, Apatow, Wilson, Koechner, McBride nebo Rogen, nemá tato komedie Apatowské koule, na které jsem se marně těšil. Příběh tří obětních beránků, řešících svoji šikanu na střední škole najmutím bývalého vojáka a dnes spíš bezdomovce v podání Owena Wilsona je natočen stylem dětské komedie a když budu hodně krutý, není hoden ani jednoho z jmenovaných pánů. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Velice slabá komédia, po zhliadnutí ktorej si položíte otázku či to vlastne komédia aj bola. Skôr je to film pre deti. A neodpustím si poznámku ani na Wilsona, ktorý nevyužil svoj herecký potenciál a podal len chabý výkon. Od neho som očakával oveľa viac keďže práve kvôli nemu som si tento film pozrel. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se v téhle komedii zapomnělo na (až na pár výjimek) humor a (bezvýhradně) sympatické postavy. S Apatowem to začíná jít z kopce, po raketovém vzestupu (40 let panic, Zbouchnutá) následoval mírný sešup (Superbad, Kopačky) a Tvrďák Taylor je už skoro dopad na dno. Spasit nás může už jen Pineapple Express! ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama