Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je jeden z najlepších komediálnych hercov, lenže v tomto filme to nejako nie je vidieť. Naviac tie deti tam boli také nesympatické, že si fakt koledovali o to, aby im niekto v škole namlátil a tým pádom sa ako divák nemôžem stotožniť s ich snahou o zlepšenie svojej situácie. Celkovo ma to teda nemá čím zaujať, a preto hodnotím podpriemerne. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Poměrně slabá komedie, odlehčeně nahlížející na hierarchii na amerických středních školách a vymetající všechna myslitelná žánrová klišé. Jejím největším problémem je však to, že mimo Wilsona aka Taylora se nevyskytuje nikdo další ani minimálně sympaticý. Ústřední looserská trojka je neskutečně otravná a nesympatická, hlavní záporák jakbysmet. Je sice pravda, že jsem se několikrát zasmála, ale jedinou opravdu dobrou částí je konec, kdy Taylor a jeho banda zúčtují se šikanujícím studentem, to mě Owen pozbyvši malíčku rozesmál pořádně... ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy ze školního prostředí, ale když jsou herecké postavy už v pubertě! Tvrďák Taylor je o školácích a pro školáky ZŠ, tedy pro děti. Stupidní scénář, hnusné herecké postavy a Owen Wilson bezdomovec. Co už může být horšího? Nedávno jsem viděl film ze školního prostředí "Puberťačka" a tomuto filmu Tvrďák Taylor nesahá ani po kotníky! ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabá podívaná po všech stránkách jak hereckým obsazením tak jejich výkony,tak režií ani pokusy o vtipnější scény nic moc,příběhově taky slabota snaha trochu odlehčit pohled na šikanu na střední najmutím strážce kterého ztvárnil O.Wilson který toho moc nepředvedl,snímek spíš pro dětské pokolení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson není špatný herec, vlastně ho mám docela v oblibě a jsem rád, že se mu jeho pokus o sebevraždu nepovedl, protože si ho mohl pro spolupráci vybrat i Woody Allen. Jenže "Tvrďák Taylor" není komedie, na které bych viděl něco převratného. Člověk se sem tam zasměje - tak aby ne, když je to komedie - ale něco hlubšího to v něm nezanechá. Viděl bych tu menší paralelu s komedií "Superbad". Kluci potřebují pomoct. V "Superbad" to je sex, ve "Tvrďákovi" zase šikana. Ne, že by oni chtěli šikanovat, ale jsou šikanovaní. Vždycky jsou to nějací nerdi, kteří se v tom dost patlají. Tvrďák Taylor je tím, kdo jim má pomoct. A tak se trojice otloukánků má stát hvězdami. Nefunguje to dokonale, ale vlastně je to pointa příběhu. Nic zas tak zajímavého komedie nepřinesla, i když holý zadek Owena Wilsona někdo jistě ocení. Komedie ale není zase tolik vtipná a vlastně je dost umírněná. V tomhle mi takový Sandler sedí víc. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/diar-milovnika-filmu-c-0002-zajimave.html ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama