Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

venison 

všechny recenze uživatele

Film "Darjeeling Limited" jsem neviděla, tak nemůžu soudit na kolik to spolu souvisí či nikoliv.. Portmanka bez oblečení je asi jediná pointa tohoto podivného krátkometrážního filmu s příjemnou atmosférou a výbornou muzikou :-) Viděla jsem více krátkometrážních filmů (i kratších), které toho uměli odvyprávět více a zajímavěji.. Vcelku bez děje, ale rozhodně vzbudí zájem diváka, každopádně podnítí zvědavost nad minulostí a budoucností dvojice :-D ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Wes Anderson by měl zůstat u krátkometrážních filmů, to mu sedí nejlíp. Neobyčejně sexy Natalie Portman (i kdyby neukázala zadeček a dokonce i s modřinama na těle - nevím jestli to mělo nějaké opodstatnění nebo prostě tak přišla ze soukromého života a maskérka měla zrovna dovolenou) a song, který se fakt zaryje pod kůži. K dokonalosti to jen kazí režisérův oblíbenec Jason Schwartzman, toho fakt nemusím. ()

Reklama

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Tento predfilmík ma akosi vôbec nezaujal. Najhoršie je to, že ani neposúva dej Darjeelingu vpred ani nám o Schwartzmanovej postave nič nepriblíži, je len akousi ukážkou a navnadením nás na "nezvyčajný" americký nezávislák. Scénke samozrejme vévodí Jason Schwarzman so svojou skvelou mimikou. Natalie Portman nič nehraje, je tam pravdaže len kvôli tomu telu... Príjemne zabitých 13 minút života. Ten iPodovský fórik je výborný a v Darjeelingu je dotiahnutý k dokonalosti. ()

Vandislav 

všechny recenze uživatele

Bez vidění Darjeelingu limited naprosto zbytečná záležitost (jeden dobrý záběr - začátek, Jackovi nohy a v televizi nohy zakryté plachtou v masovém hrobu). Po vidění Darjeeling jsem se alespoň na konci díky tomuto filmečku usmál (v podstatě také zbytečná záležitost), přesto hodnotím třemi hvězdičkami kvůli pár roztomilým detailům. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pshimi byl tímhle mini-dílkem okouzlen. Teda okouzlem zadkem hlavní představitelky, Natálky Portmanové, a nevěřím, že dokázal potom sledovat něco jiného, nebo mít oči zaměřené někam jinam než na onen bod G. Na Hotel Chevalier se ale i tak hezky kouká, hlavně se mi na něj hezky kouká, protože v něm hraje opravdu hodně hezká francouzská muzika, která se do něj neskutečně hodí. Přirovnal bych to tak nějak k muzice, kterou slýcháváte ve výtahu luxusního hotelu, takhle to všecho hraje v jednom z pokojů hotelu, který si za prvé dává za úkol nabrat romantickou podívanou příjemným nezávislým směrem a taky se mu to hezky pěkně podařilo. --- 65 % --- ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama