Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (302)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebyť hereckého duetu dvoch es, hodnotenie by bolo ešte slabšie. Ako vidím podľa ostatných hviezdičiek, nie som sama, kto si to myslí. Páni herci to vytiahnu len tak-tak na to, aby sa nemuseli od hanby prepadnúť. Najväčším vinníkom bude asi scenár. Lebo myslím, že každému je jasné, že DeNiro s Pacinom v jednom filme by si zaslúžili poriadnu výzvu - namiesto toho v Righteous Kill nemajú čo hrať. Dvoch policajných páprdov, ktorí sú takí ikonickí, až je to smiešne. Superpoliši v dôchodkovom veku. Trochu drsných rečí, trochu frajerskej ľahostajnosti, sexuálneho chtíča, trochu stareckej vševedúcnosti a k tomu dokonalé kamarátstvo. "Pytlíky na blitíčko do pohotovostní polohy!" A pritom s takým kultovým obsadením to mohla byť aká pecka! Namiesto toho neoprávnene zavraždili jeden film :-( ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Velke zklamani, asi protoze ocekavani bylo moc vysoke a film me neuspokojil v takove mire jak jsem si predstavoval. Velky prumer, jak napsal Renton tuctova detektivka,(ja dodavam)na kterou si po projekci ani nevzpomenete. Nezachrani to ani hvezdne duo a pokud by nekdo mel touhu to nedej boze srovnavat s ''Nelitostnym Soubojem''at si da preventivne jeden zahlavec. 50% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je jasné kvôli komu som si film pozrel...Chyba! Počas celého filmu a najmä po skončení som sa neprestal sám seba pýtať "PREČO" sa na toto títo dvaja (kedysi) kvalitní herci dali??? Chceli si spolu zahrať, alebo chceli si vyskúšať béčko, kde namiesto nich kľudne mohli figurovať Dolph alebo Jean- Claude? Peniaze? Alovi sa čudujem, prečo sa zase nechal zlákať Avnetom po predchádzajúcom béčkovom filme. Táto sračka si nezaslúži žiadne zľutovanie v hodnotení, tak niečo debilné sa nevidí často..Je fakt umením dosiahnuť to, že ešte aj často používané slovíčko "FUCK" tu pôsobí neskutočne umelo a dokonca otravne! Tá akože prekvapujúca pointa je absolútne trápna a hovadská (a okrem toho mi to bolo jasné už pred prvou polovicou). Toto nie je ani "guilty pleasure", toto je shit nehodný pozretia a koketujúci s odpadom! ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

V podstatě jen tuctová kriminálka, kterou zachraňují skvělé výkony dvou hereckých legend - netřeba představovat. Přitom výsledek by mohl být mnohem lepší, kdyby scénář nebyl tak neskutečně prázdný, bez pořádné atmosféry, jediné nezapomenutelné scény a ani ten závěr nebyl tak překvapující jak asi měl původně být. Přesto díky nestárnoucí titulní dvojici určitě stojí za shlédnutí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé. Televizní zpracování bez špetky originality, nápadu nebo atmosféry, a scénář vytáhli odněkud z kadibudky. Jasná linie příběhu nám ani nedává možnost tipovat, kdo je vrah, protože je to tak jasné hned od začátku, takže nám nezbývá, než si odškrtávat, co dopředu tušíme, a čekat na závěrečné, naprosto nepovedné a hloupé finále. Kdyby ty postavy byly aspoň životné, a ne jen nějaké plakáty, tak bych tomu konci možná - skutečně jen možná - věřil. Ale takhle je slabota a blábol. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu je De Niro dotázán, zda se mu líbí nosit zbraň. Odpoví, že není nic špatného na střílení, pokud jsou zastřeleni správní lidé. Stejnou větu pronesl Clint Eastwood ve filmu Drsný Harry. (liquido26)
  • Rooster (Al Pacino) na začátku filmu zmíní amerického šachistu Roberta "Bobbyho" Fischera, který se v roce 1972 stal mistrem světa, když porazil Borise Spaského z SSSR. O životním příběhu Bobbyho Fischera byl natočen film Tah pěšcem (2014). (Matej.Mirejo)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama