Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Mary, proč nemůžeš být jako každá jiná holka?“….,,Mary, odkud bereš všechny ty zbytečné informace?“… ,,Mary, proč takhle mluvíš a nosíš ty stupidní červené boty?“..... Film o tý nejotravnější a nejšílenější holce, která se svoje prázdná místa pokouší zaplnit slovy, křížovkami a Stevem. Bohužel jen zaplňuje už tak přeplněné místo mezi průměrnými romantickými komediemi. Sandra je fakt výborná, je šílená, je… ale je i vtipná? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, který slovo v křížovkách nikdy nenajdu. 2.) Znám holku, co nosí červený vysoký boty. 3.) Chci se stát tvůrcem křížovek. 4.) Jsem zamilovanej do S.Bullock a takto ji to dokážu. 5.) Romantických komedií není nikdy dost. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to malinovou mánii okolo tohoto snímku. Samozřejmě! Jde o další americké romantické klišé, kde se dá od začátku krapet tušit jak to dopadne atd.. Sandra Bullock možná nepředvedla zrovna nejslibnější výkon podle malinové poroty, ale mně přišla taková, jaká měla její Mary být. Ukecaná, praštěná a s hlavou plnou Stevea. Cyrusce bych Malinu nacpal do huby, že by ani nemrkla. Jak říkám, Sandra měla lepší role, ale takovou potupu si ani v nejmenším nezasloužila. Musím opravdu pochválit šmrncovní a chytlavý soundtrack, který byl opravdu nepřeslechnutelný. Námět je sice trochu praštěný, ale je vyvážen kupodivu promyšleným scénářem. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

No byla to dost magořina. Párkrát jsem se pousmál, ale celkově nic moc. Postava hlavní hrdinky, slečny která se živí vymýšlením křížovek, má encyklopedické vědomosti se kterýmy se musí dělit ať chcete či ne, momentálně bydlí s rodiči a nosí červené kozačky, mi dost lezla na nervy, ale když mám dát osobní sympatie stranou a hodnotit, tak Bullock jí hraje solidně. Pokud máte chuť na oddychovku s megastřelenou hrdinkou, tak je to film přesně pro vás. V ostatních případech si pusťte radši něco jiného. 50 % Oblíbená část- Mary a její cesta do díry ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky a obě jsou pro Sandru Bullock, která v jinak nezáživném, nepříliš zábavném a dějově velmi řídkém příběhu o ničem, kouzelným způsobem vytvořila potrhlou hyperaktivní „mimoňku“, která si díky své mimořádné inteligenci uvědomuje jak moc je občas mimo, přesto však energii a zničující vodopád informací, které neustále chrlí na všechny strany, nedokáže držet na uzdě. Sama o sobě je zábavná, děsivá, okouzlující i dojemná. Člověk si ji prostě musí oblíbit a může jen litovat, že se nemohla jako kulový blesk prohnat lepším příběhem. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Krížovka ako život.........Strešťená Sandra Bullock v roli Mary a jej podivuhodný pohľad na život ala krížovky...........A ono to ani nevypadá, a nie je to vlastne ani hneď zreteľné, ale snímok má aj hlbší význam a niektorých ľudí akiste donúti k zamysleniu...( a to nebýva práve v komédiách zvykom....). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama