Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Príbeh je úbohý zlepenec, ktorý variuje všemožné klišé špionážnych tímoviek, digitálne animovaná akcia nie je ničím výnimočná a uši to píli súčasnými mainstreamovými hitmi, ale dokopy to kupodivu funguje obstojne... Veková kategória cieľového diváka je niekde okolo 10 rokov, ale aj dospelý divák s kúskom mozgu v lebke sa zabaví priemerne, rýchlo a hlave bezbolestne (na rozdiel od trebárs podobných Chipmunkov). (5/10) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečná, ale poměrně dobře zvládnutá podívaná, jejímž cílem je pobavit děti i dospělé. Nevím jak děti, ale mě pobavit dokázala. Variace na klasická schémata akčních podívaných tvůrcům vyšla, digitální zvířecí špioni jsou uděláni velice pěkně a díky dabingu (Sam Rockwell a Penelope Cruz obzvlášť) působí i sympaticky, akční scény jsou natočeny s přehledem a například honičku s automobily FBI může G-Force leckdo závidět. Nechybí ani vcelku vtipné hlášky (spousta z nich jsou narážky na dospělácké filmy), které bohužel vyvažuje infantilní "prdící" humor, cool mluva jednoho z agentů (dabovaného Tracy Morganem, jak já ho nesnáším) a zrůdnosti typu závěrečného tance. Lidské herce nemá příliš cenu komentovat, jediný, kdo z nich vyčnívá, je Bill Nighy, a ten ještě vyčnívá jen díky tomu, že je Billem Nighym. Neurazilo to. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som nevedel, že "morské prasiatka či škrečkovia či..." majú zhodnú DNA s človekom až na 98,7%, ale to je asi tak všetko zaujímavé čo tu padlo... inak pár hlášok, max. vykradačka rôznych hitov a u mňa osobne dosť trapné pocity vyvolané na úkor snímku... tak dík no. 3/10 nepobavil som sa... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tady se nám někdo naštval, že pro něj Míša Bay nedělal Transformery ;-). Bruckheimer zkrátka ví co dneska táhne a tak to všechno narval právě do G-FORCE. Pořád se něco děje, hláškuje se, střílí se, honí se a v centru toho všeho je parta morčat/křečků nebo co to bylo. Hodně silné 3 a pro menší děcka určitě film roku. Yipikayey, kávovare! ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý , lehký , " bez příběhu " ale i přesto zábavný přesně takhle to u animáků má být jen mě mrzí jak se Zach zhostil svojí role . Vypadalo to jako kdyby si přišel pro prachy a jen si ten scénář tak bez citu odvykládat nebo je to jen moje mýlka a Zach se prostě hodí jen na takový blázny . ( 10.9.13/MAC ) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama