Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavila více než dobře. Nápad vytvořit z morčat špičkové agenty se mi hodně líbil. Morčata jsou legrační sami o sobě, natož pak v rolích pro ně neobvyklých. Nejsou to jen zvířátka na hraní. Agenty doplňují i jiná zvířata. Mimo jiné, se tu objeví krtek, který je velkým odborníkem na počítačové systémy. Jako skrytou kameru je nejlepší použít mouchu. Ta bzučilka se totiž dostane naprosto všude, i když se občas promění ve stíhačku. Ještě tu máme jednoho hrdinu z říše zvířat, je to šváb Hary, který měl na sobě namontovanou pidi vysílačku s kamerou. Ten dokázal zformovat armádu svých příbuzných. Ještě jsem neslyšela o nikom, kdo by chtěl ovládnout svět pomocí satelitně propojených kuchyňských spotřebičů. Na štěstí se to mu podařilo zabránit. Jedno z bojových morčat si neodpustilo vtípek na účet jedné hotelové dědičky. Juarezová: "Pane Bože, vypadám jako čivava Paris Hilton" ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo zlevněné vstupné...kdyby nebylo zlevněné vstupné na 3D projekci...a kdybych nevyšňupal kilo kokainu před projekcí...určitě bych na film nešel!! Byla by to chyba?? Jednou větou: Morčata jsou skrz na skrz průměrným filmem pro caparty, nic víc, nic míň, ale byl jsem zvědavej na můj první 3D film také se živými herci, s klidným svědomím mohu konstatovat, že bych rád už v 3D nějakou kule rvoucí akci, křečíci ukázali, že to bude velmi zajímavé!! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem čekal vlastně verzi akčních Chipmunků jsem se bavil docela dobře. Scénář je sice dost jednoduchej a místy přeplácanej, ale to u dětské podívané tolik nevadí. Tady se hlavně pořád něco děje, je to akčnější než polovina akčních filmů loňského roku a parádně to uteče. Člověk tak snadno zapomene i na ty infantilní vtípky s prděním a podobnejma pitomostma. Ke konci je to už sice docela moc překombinovaný a je vidět, že Bruckheimer si chtěl natočit vlastní Transformery. I tak je to ale slušná zábava pro děti, u které pro jednou diváci starší 12 let neusnou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $119,436,770Tržby Celosvetovo $292,810,686Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,189,471Tržby za predaj DVD v USA $57,050,129║ Ničím prekvapivá tuctová zvieracia tláchačka, ktorá našťastie nenudí a ponúkne slušnú trikovú stránku ale nič viac na vyše. /45%/ ()

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Yeatman si zřejmě chtěl vytvořit svůj vlastní pohádkový svět.Být osmiletým chlapcem tak se bavím jelikož to má náboj a rozhodně dobrodružství, ale jinak velmi špatně zakončený konec, který byl velmi uspěchaný po celkem zdařilém začátku po kterém nikdo nemohl vědět jak to celé dopadne a nakonec pár scénami zakončený příběh... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno