Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +hudba, akce, animace, zábava, originální dabing -krátké, možná by tomu slušelo ještě víc akce a méně vykecávání/// Ty jo, kdybych věděl, že to je až taková jízda, tak bych nad návštěvou kina neváhal. Vlastně jsem to jen nějak nestihl. G-Force se sice na první pohled tváří, že je pro děcka, ale není tomu úplně tak. I starší divák se příjemně pobaví. Líbilo se mi jak spolu tahle parta "křečků" vychází a rovněž jak je skvěle sehraná. Kdysi jsme měli několik morčat, ale nějak postupně mizela a zase se vracela zpátky. Jsem si myslel, že je děda přemisťuje, ale kdo ví jestli to náhodou nebylo s nimi jinak .-) Jo a jsem zvědav koho filmaři vycvičí příště. Napadá vás co tu ještě nebylo? PS: Příště to jen udělejte trošku delší, dejte tam víc akce a víc vtipu a bude to za plný počet. I takhle je to ale slušná podívaná a ten záporák na konci, to jsem fakt nečekal./// Celkem 80%/// ()

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

vykradacka jak vysita, to je asi osud Gecek tohoto roku (pro mene chapave G.I.Joe, G-Force, G-G - vidite?? ne? no co s vami... :-D) ale vykradacka zabavna, mozna zabavnejsi nez gecko druhe. Ale jen mozna. Krtek-Cage ma strasnej hlas :-), ale ostatni az na otravnyho brachu a otravny mysi ala chipmunky (jerry si to asi nemohl odpustit) maj hlasy paradni (penelope s tim rozkosnym mexickym prizvukem válí) takze to peknej filmecek pro celou rodinu, cehoz sem byl sam svedkem. Pro male deti povinnost (scena honicky paradni), jelikoz tenhle film prekracuje hranici filmu pro deti a dava ji novej lvl, ktery je urcite sympaticky i starsim. hudba je taky vyborna (i kdyz BEP nemam moc v oblibe, slo to a ta klasika u ohnostroje, pak vyborna scena s ovladacim autickem a Juarezouvou :-D) jo a ten chlapik s reckym menem (hangover) je dost fajn.. Takze dneska uz podruhe (Taking of Pelham poprve) davam lepsi 3 a nemam nic proti pokracovani, ktere jistotne vznikne po strasnem Squequelu, nebo jak se ta hruza menuje (timto odkazuju na MZ aneb Jerryho inspirace :-)... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mluvící morčata za pomoci mluvícího krtka a jedné mouchy zachraňují svět před vraždícími elektrospotřebiči. To je základ této neškodné akční podívané pro celou rodinu s roztomilými hlodavci v hlavní roli. Má to akci, má to spád, i nějaký ten záporák se tu najde (pokud počítáte otravného agenta FBI, tak jsou tu rovnou dva záporáci), mihnou se zde i dvě roztomilé dětičky, která zvířátka považují spíše za hračky nežli za živé bytosti, do toho je zde jeden otravný křeček skřížený s fretkou a prdící morče, které je shodou okolností bratrem jednoho z hlavních hrdinů. Zkrátka je tady asi vše, co by měla průměrná rodinná podívaná mít, film netrvá ani moc dlouho, takže nezačne nudit, a celkově mi čas s tímhle filmem velmi příjemně utekl. Což ale nic nemění na tom, že celou zápletku považuji za velice nevěrohodnou a závěrečné poznání, kdo že je vlastně tím hlavním záporákem, pro mě bylo jedním velkým zklamáním, které bohužel v mých očích jinak zajímavému filmu ubírá na důvěryhodnosti a atraktivitě, a z toho důvodu také strhávám jednu hvězdu, jinak bych totiž film ohodnotil nadprůměrně, takhle mi nezbývá než říci, že tenhle film má sice vše, co by měla průměrná rodinná podívaná mít, ale bohužel nemá nic navíc a obávám se, že se mi celý příběh vypaří z hlavy dříve, než by bylo záhodno. Je to za průměrné tři hvězdy. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo zlevněné vstupné...kdyby nebylo zlevněné vstupné na 3D projekci...a kdybych nevyšňupal kilo kokainu před projekcí...určitě bych na film nešel!! Byla by to chyba?? Jednou větou: Morčata jsou skrz na skrz průměrným filmem pro caparty, nic víc, nic míň, ale byl jsem zvědavej na můj první 3D film také se živými herci, s klidným svědomím mohu konstatovat, že bych rád už v 3D nějakou kule rvoucí akci, křečíci ukázali, že to bude velmi zajímavé!! ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)
  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama