Reklama

Reklama

Jeniffer Marshová (Diane Lane) je svobodná matka ale především agentka FBI, která společně se svým kolegou Griffinem Dowdem (Colin Hanks) pátrá ve dne v noci po lidech porušujících zákony prostřednictvím internetu. Jednoho dne dostanou tip na bizarní stránky, na kterých jejich autor zabíjí nejenom zvířata ale také lidi a to v přímé závislosti na jejich návštěvnosti. Úporná snaha okamžitě vypátrat provozovatele se však mění v beznadějné zjištění, že jejich umístění je prakticky nevysledovatelné… Už vůbec však nemají tušení, že hlavním předmětem zájmu „majitele stárnek“ se stávají právě oni sami… Poté, co se do rukou brutálního vraha dostává také agent Dowd je Marshová nucena spojit síly s místním policejním detektivem (Billy Burke) a najít vraha dříve, než její kolega ve vražedné hře podlehne. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film z deštivého Portlandu, ze kterého si za týden nebudu nejspíš pamatovat už zhola nic, ale který mi příjemně zpříjemnil příjemnou večeři, a to se počítá. V rámci thrillerového žánru lehký nadprůměr, i když scénář byl chvilkami trochu nenápaditý a potenciálu námětu (smrtelná tortura on-line) nevyužil na sto procent. Ale samotný závěr byl zábavný (fandění u monitoru na policejní stanici), hlavní hrdinka pěkná (máma "nového" Supermana), a záporák měl vhodně šílený výraz. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"HIGH-END TECH AND LOW-END PORN. YOU SURE IT'S A GUY? IF IT'S A WOMAN, SHE COULD BE MY SOUL MATE." -------------- Hľadal som nejakú susedskú stalkerčinu, samozrejme, že mi chytrý Google odporučil úplnú odvec. Niežeby mi pacol lahôdku na štýl Disturbie, nie, kdežeee, namiesto šmírovania susedky ďalekohľadom niekde na predmestí tu máme online snuff, ktorý sa ani neunúvali hodiť niekde do kúta internetu, ale rovno na .com doménu. To akože kde sme? :D Ale nehnevám sa. Nie je totiž nad krimi thriller, ktorý je vyslovene v každom jednom aspekte milimetrík nad priemerom a ako bonus má ešte ten božský, nádherný šedý kamerový filter, ktorý ide dokonalo ruka v ruke s daždivým počasím a jesennými stromami bez lístia. To je taká rutinérska záležitosť už, že nedokáže ani sklamať či nahnevať, buď nič alebo potešiť. A o tom, že je to státisíce míľ vzdialené od slávneho Schumacherovho 8MM sa nemusíme ani baviť. ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jednou večer jsem neměl co dělat a kamarádi zahlásili, pojď do kina na Smrt on-line. Říkám si proč ne a tam byla ta chyba, absolutně nic jsem o filmu nevěděl. Celých 100 zpropadeným minut jsem ten film nesnášel. Bylo to otravné, nezábavné a smrti se mi nelíbily!!!!! Neměl jsem rád hlavní hrdinku ani hlavního záporáka, ten se mi vážně hnusil. Také mi nevyhoval styl jakým to bylo natočeno. Prostě všechno špatně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Povedený thriller, inspirace u Saw je jasná. A všechno to docela funguje, velice zajímavý nápad smrtí "online", kdy o smrti vlastně rozhodnou lidé na internetu. Zajímavé. Škoda celého toho motivu, který jsem buďto nepochopil nebo to prostě byla slabota. Tenhle thriller patří k tomu lepšímu, chvílemi je to i solidní drama s dobrou atmosférou a cool "vraždami". Rozhodně si zaslouží 3 hvězdy a pochvalu. 60% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Fyvolent, Mark Brinker, Allison Burnett .. Thanks god hes dead …how cn i downlod this video? _ Dobrý thriller (dokonce lepší než předešlá Fraktura), ale nic víc. Začátek je výchovný (pirátství je špatné, áno), přehlídka IT technologií speciálního policejního týmu také (řekněte WOW, áno). Škoda, že nápad není rozveden trochu nápaditěji a sám zloduch není nakonec zvrhlý člověk s pohnutou motivací, ale sofistikovaný mstitel, jehož identitu nám tvůrci odhalí až příliš brzy. Hoblit pracuje se světem, kde věčně prší a teplé barvy takřka neexistují, se světem, kde internet doslova zabíjí a společnost tomu ještě chladně asistuje (resp. se o postojích společnosti, mimo hromadné návštěvnosti inkriminované stránky, nic nedozvíme). V mnoha ohledech jistě ne moc vzdálené trudné budoucnosti osamocených jedinců, žijících jen virtuálně. Diane Lane takřka neznám a bohužel musím říct, že svým výkonem vcelku snadno zapadla do sestavy nevýrazných tváří. 55%. ____ PedeS: "Předně: film není určen pro racionálně smýšlející jedince typu Renton! :)" - Hoho, Franto, co je na filmu tak iracionálního? ;-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu si zahráli sami sebe i skuteční televizní hlasatelé z Portlandu. Byli to Marilyn Deutsch, Pete Ferryman, David Freitas, Jim Hyde, Kimberly Maus a Kerry Tomlinson ze stanice Oregon KPTV Fox 12. (Dr Lizal)
  • V čase 52:15, když si Griffin (Colin Hanks) prohlíží fotografické záznamy z kamer, si můžeme všimnout na monitoru vlaku Českých drah. Zajímavý je text dole: „Trasa směr Prdelovice.“ Jedná se zřejmě o nějaký vtípek či skrytý odkaz od nějakého českého CG supervisora. (Leopard105)
  • Když je auto agentky Marshové (Diane Lane) na mostě bez elektřiny, je nucena rozbít okno, aby se dostala ven. Ve skutečnosti však všechny vozy bez elektřiny mohou být odemknuty zevnitř. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama