Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mě mile překvapil. Vykrádá sice všechny základní kameny v subžánru "rape and revenge", ale jelikož tak činí s lehkou grácií a nadhledem, je mi to celkem u prdele. Oproti Tarantinově rádoby grindhousu Auto zabiják se tu zbytečně dlouho nekecá, a když už, tak je to samý "fuck and shit". Taky tam nestrká ty nekonečný záběry bez jediného střihu jako ve španělském No moriré sola, i když jeho neortodoxní brutalita mu zase chybí. Máme zde sice rozstřelené mozky, znásilňování a jiné deviace, ale všechno se děje jakoby "jen tak mimochodem." Větší prostor tu spíš zabere vykreslení některých záporných postav (hlavně pak kurvička Marla) a přerod hlavní hrdinky z týrané a znásilněné oběti do role nelítostné mstitelky, beroucí zákon (v podobě bouchačky, skalpelu a mačety) do svých rukou. Každopádně je to hodně špinavý, má to super hudbu a v miniroli se tu objeví i mladý Michael Myers ze Zombieho remaku Halloween. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joseph Guzman, Robert James Hayes II .. Povadlá pocta - vykoupení mačetou do prdele. Velký kopec bordelu, trocha krve, sexu, střílení a koziček (alespoň to má odvážnější holky než Bitch Slap). Mohly tam bejt lepší písničky a méně řidší děj a povrchnější postavy. Trailer byl dobrej (jako "fake" by stačil), ale grindhouse už dnes asi na víc nemá. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

trailer je desetihvězdičkový, opravdu zábavný a skvělý, škoda, že se té zábavy nedostalo tolik i do samotného filmu. nicméně, toto je pravý příklad grindhouseu, autoři to takhle stvořit chtěli, a navodit atmosféru fimlu 70. let se jim skutečně podařilo, takže pro znalce a milovníky žánru grindhouse jasných 5*, pro "seriózní" kritiky odpad. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama