Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 275)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tu pátou dám protože jsem (se) skoro celou dobu v kině che(chro)chtal blahem. Lahůdkové obsazení, špičková akce a především kilo hlášek, které jsou na nás sypány neuvěřitelnou kadencí skoro celý film. Liam Neeson si u mě získává definitivní status totálního borce a roli Hannibala si užívá jako už dlouho nic. Murdock Sharta Copelyho funguje jako dokonalé lepidlo celé party a jeho kousky mi sázely úsměv na rtech s úžasnou pravidelností. Rampage důsojně zastoupil Mr. T. a Cooper je taky fajn. Patrick Wilson hodně příjemně překvapil, Jessica Biel nebyla vůbec rušivým prvkem jak ji někteří popisují, ba dokonce bych řekl, že si střihla jednu ze svých nejlepších rolí a zatraceně jí to sluší. A camea potěší, i to Jona Hamma. ;) There's a plan in everything, kid and I love it when a plan comes together. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda, při které musíte mít vypnutý mozek!! Lituji inteligentní lidi, kteří to neumí, i mě se občas nechtěně zapínal, ale nevadilo mi to, protože právě tyhle wtf scény jsou na tom filmu nejlepší.. Vrtulníkový obrat, řízení tanku ve stavu bez tíže, ale hlavně nejlepší 3D zážitek v léčebně.. Takhle nějak chtěl Cameron, aby dopadl Avatar, že? Murdock jedna z nejzábavnějších postav ever :o) A-team se s níčím nesere, ani s divákem.. Chvála Bohu. Btw. Doplnila bych žánr komedie! :o) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To chce sestřelit tu stíhačku? - Ne, snaží se pilotovat tank." Pilotování tanku, startování sanitky defibrilátorem a neustále dobrá nálada - to jsou chlapci z A-Teamu a já se bez mučení přiznávám, že mi s nimi bylo dobře. Jasně, že je to hrozná kravina, ve které není nikomu podezřelý ani černoch umývající ve Frankfurtu okna s raketometem v ruce, ale té zábavy nabízí opravdu hodně. Za mě je proto trošku škoda, že ke konci akce nekompromisně rozstřílela humor a všichni se statečně zatvářili, že to bylo míněno vážně. Nebojte, nebylo, to já poznám. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Nostalgicky zatlačuji sopel, na tom jsem vyrůstal a Carnahan et comp. to dokázali velice solidně zmodernizovat, aniž by z toho vznikla digitální slátanina pro mládež. Naopak, možná to dokonce až moc hraje na nostalgickou notu a ukazuje dlouhý nos na současné masové pojetí blockbusterů. Bavil jsem výtečně, nebýt pár "over the line" pokusů o zvážnění, bylo by to bezmála dokonalé relaxační odfrknutí. Obrovská poklona nádherné chemii v ústředním kvartetu a také Carnahanovi, který akční scény dokázal zrežírovat s protřelostí hazardního hráče. Jednoznačně nejlepší blockbuster okurkové sezóny, je mi moc líto, že to nebude pokračovat... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Quo vadis, akční filme 21.století..? To, že Carnahan režíruje rychleji, než si předepsal scénářem a že udělal z Alfa Teamu panenku na hraní v rukou tajných služeb a ministerstev lze ještě tolerovat, ale odsud posud… Zběsilý střih v nepřehledných akčních sekvencích (ten střihač by měl hotovou papírovou skládačku Karlštejnu do 5 minut), totálně ujeté digitální efekty, z kterých se mi slovy Hugo Haase dělalo "little šoufl" (především akce s čínskými kontejnery made in nablýskaná kuchyňka Míši Záliva) a v neposlední řadě absence hercny, která by po celý film bušila s tou vaší jak jedna - to se nepromíjí, zvlášť když je člověk v posledních letech tímto stylem krmen takřka neustále.. Šmahem jsem přihodil ještě jednu hvězdu původnímu seriálu sázejícímu na to, na co se Carnahan v rámci oslovení mas vystolicoval (lehkost, jednoduchost) a budu si za ní stát, i kdyby se B.A.Baracus nasoukal do modrých šatiček a stal se dobrovolně letuškou první třídy u ČSA.. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Pri prvých scénach s Facem (Bradley Cooper) vidno, ako má skoro zakaždým inak oblečený župan. Raz mu vidno ramená, raz nie a raz len ľavé rameno. (Dm1tr1j)
  • V čase 1:24:08 je možné si všimnout, že telefon poručíka Sosaové (Jessica Biel), na který volá Face (Bradley Cooper), je Nokia E71 s operačním systémem Symbian 9.2. Nejen, že telefon v původním nastavení značí hovor odlišně, ale také má klasickou konstrukci. V následujícím záběru, ve kterém Sosaová pro přijetí hovoru vysune klávesnici, drží úplně jiný telefon. (necisty)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama