Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Helo 

všechny recenze uživatele

Počátky světa, který byl naplno využit ve hře Coraabia, s níž Hussar a spol. slaví nemalé úspěchy. Co se týče filmu, tak je to opravdu těžké hodnotit. Něco je tu naprosto skvělé (na studentský film) a něco je to zase naprosto strašné (i na studentský film). Takže dávám univerzální 3* a to i proto, že potěšilo zmínění známých pojmů ze hry. ()

Kublai

všechny recenze uživatele

Ano, dnes už bych snad natočil Skeletony jinak a lépe. Ale v té době šlo o maximum našich realizačních možností - vše vzniklo prakticky na zelené louce, na nic nebyl čas, všichni dělali všechno. Pro mne to byla fajn zkušenost a nyní mám o mnoho větší motivaci příštím snímkem dokázat, že tento žánr lze dělat i ve Střední Evropě maximálně kvalitně. ()

Reklama

Moena 

všechny recenze uživatele

Jako já oceňuju, že se tady někdo snaží dělat sci-fi. Fakt jako že jo! Od výborných klasik jako "Zítra ráno vstanu…" nebo "Zabij jsem Einsteina…", je to u nás prakticky mrtvej žánr. O to víc tyhle snahy potěší. Nicméně blitkočervi? Vážně? Holmes&Watson, jako fakt? A proč tolik postsynchronů? Každopádně některé kostýmy vypadaly líp, než ty ze čtyřky Hvězdných válek. Rozhodně pobavilo, rozhodně zaujalo a rozhodně doufám v nějaký celovečerák. Aneb oživujeme sci-fi v ČR! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Původně jsem pošilhával po druhé hvězdičce s ohledem na studentský charakter filmu, ale to, co na snímku selhává nejvíc, není nízký rozpočet nebo technická stránka. U Skeletonů na celé čáře selhává scénář a kvalita dialogů je víc než ošemetná - to jsou ale základní prvky filmu a daly se ohlídat. Vizuální stránka je sice zajímavá, ale zjevně jen napodobuje zahraniční vzory. Celkový dojem 25 %. ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Ať si řiká, kdo chce, co chce. Mně Skeletoni oslovili. Film má originální nápad, skvělé obsazení, výtečné kostýmy a masky a hlavně dobrou postprodukci. Jde sice jen o jákýsi dějový úsek z dopravní zácpy, ale svou tvůrčí originalitou a vtipem splní svou funkci, pobaví diváka. Natáčení jsem se osobně zúčastnil a byla to skvělá zkušenost pro každého, kdo žije filmem. Výborně, Kubo! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)
  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)

Reklama

Reklama