Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk ve zdraví přečká a přetrpí úvodních krajně nezáživných 45 minut (respektive úvodních 30 minut je totálně o hovně), tak ho čeká převelice příjemné překvápko. Druhá půlka filmu je opravdu luxusní. Člověk si zde zkrátka musí ten filmový zážitek zasloužit. Nejednoho filmové fanouška příjemně potěší účast Gluma, který konečně hraje něco jiného než zvířátko a nutno podotknout, že mu to i docela jde. Sekunduje mu dvojice retardů, kteří mají zřejmě zajišťovat nějakou švandu. Občas se jim to daří, občas se jim to nedaří. Ta správná švanda ovšem přichází až s návštěvou opuštěného stavení, kde čeká ta správně zdeformovaná příšerka a my se rázem přehoupneme z uspávacího krimi do velice svěžího hororu, kde o legraci rozhodně není nouze. Děj je opravdu dost různorodý a i malinko nepředvídatelný. Celkově to ovšem nevidím na více než 3 hvězdy, protože v úvodu se autoři opravdu snaží diváky udusit nudou. Strašná škoda. Viděno v rámci 5hvězdičkové výzvy. Film mi vybrala uživatelka harfuska. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chacha - ani chviličku jsem se nenudil. Ulítlá dvojice zloduchů, neskutečně vnadná a neskutečně sprostá Jennifer Ellison, dvojice asijských zabijáků, vraždící "texaské" monstrum a černý humor made in England. To se mi prostě líbit muselo. Zejména Jennifer mě dostávala pokaždý, když otevřelea zobák. Tohle se Ostrovanům povedlo. 80% ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

tak toto je pecka, trefujici se primo do meho gusta... mixaz britskeho humoru a splatter horroru se skvele naaranzovanyma vrazdama je presne to co od teto skatulky filmu cekam. Od Dawn of the Dead (04) jsem se nebavil vice. doporucuju vsemi deviti z deseti. ((ti-mpri-čr sen-si-tif.. ROFL))..............a dokonce tam hraje i Bronislav Poloczek :)... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Až som si cez všetky tie potrhlé figurky, britský humor a neustále fuckovanie spomenul na Ritchieho gansterky. A do doby než sa zjaví "voskovaný vidlák" aj skoro rovnako dobre baví. Nuž a potom nastane trochu neohrabané hixplo s podivnou mytológiu a nuda. Krv. A nuda. A koniec. Škoda neuvyžitých čínanov, škoda že neprišiel Arnie, škoda že to neostalo v oveľa lepšie rozbehnutej čiernohumornej rovine. Ale aj tak gut. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rock'N Rolla,Texaský Masakr Motorovou Pilou,Poslední Dům Na Levo,Gauneři,Predátor,Sbal Prachy a Vypadni.....tak přesně mix těhle všech filmů a spousty dalších je Cottage :-D Začátek filmů vás exceletně baví ten pravý Britský humor a Andy Serkis vás zásobuje jednou príma hláškou za druhou a vy se krásně bavíte u černo humorné Anglické kriminálky.Třičtvrtě hodiny vám režisér servíruje jeden žánr a vy si pořád nejistě říkate...sakra vždyť to má být horor ne?Bum a najednou lítáte ve směsi humoru,napětí,krve,krve,víc krve,humoru,napětí a zase krve,načež už téměř zničení přívalem šílených kombinací vyprsknete vše co máte v hubě při jasné scénce z Predátora (boží scénka).Film téměř nemá hluché místo a pořád je čemu se smát,divit nebo se bát.Zajímavý pokus ze kterého je cítit poctivá anglická práce smíchána s americkou hororovou stránkou okořeněná o poctivé experimentování s žánrem a jako bonus vtipné dialogy,dobré herecké výkony a nádherné kulaťoučké 4řky :-) Bavil jsem se jak cip 80%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama